Σίνεντ Ο’Κόνορ: Αποσύρθηκε από τη μουσική και επέστρεψε τρεις μέρες μετά

Σίνεντ Ο’Κόνορ: Αποσύρθηκε από τη μουσική και επέστρεψε τρεις μέρες μετά
H Σινέντ Ο Κόνορ σε συναυλία της το 2015 2015/AP Photo/Antonio Calanni, File

Η Σινέντ Ο'Κόνορ ανακοίνωσε στις 4 Ιουνίου τη "συνταξιοδότηση" της από την μουσική βιομηχανία επικαλούμενη κούραση από τις συναυλίες και της ηχογραφήσεις. Περίπου 60 ώρες αργότερα, είχε επιστρέψει ξανά.

Σαν να μη πέρασε ένα ολόκληρο τριήμερο και η Σινέντ Ο’Κόνορ είναι και πάλι εδώ. Η Ιρλανδέζα ερμηνεύτρια του ‘Nothing Compares 2 U’, στις 4 Ιουνίου είχε ανακοινώσει μέσω Twitter πως ήταν έτοιμη να αποχωρήσει από τις συναυλίες και τις ηχογραφήσεις. “Αυτή είναι η ανακοίνωση της απόσυρσης μου από τις περιοδείες και τις ηχογραφείς στο studio. Μεγάλωσα και κουράστηκα. Τα έδωσα όλα” έγραψε σε ένα tweet που δεν υπάρχει πια.

Χθες επανήλθε, γράφοντας: “Καλά νέα, ακυρώνω την συνταξιοδότηση μου. Επέτρεψα σε γουρούνια με κραγιόν να με παίξουν με το μυαλό μου”. Μαζί με αυτό το tweet, η Σινέντ ανέβασε και μια εκτενή δήλωση που εξηγούσε ότι δεν ήταν συναισθηματικά έτοιμη για να μιλήσει για τα ψυχολογικά τις τραύματα και τις αρνητικές εμπειρίες που έχει ζήσει στη δισκογραφία, με αφορμή την προώθηση του νέου της αυτοβιογραφικού βιβλίου ‘Rememberings’. Μεταξύ άλλων, κατακεραύνωσε γνωστά media από την Βρετανία, την Ιρλανδία και τον Καναδά.

“Αγαπώ τη δουλειά μου, δηλαδή το να γράφω μουσική. Δεν μου αρέσουν οι συνέπειες του να είμαι μια ταλαντούχα και ειλικρινής γυναίκα και να καλούμαι καθημερινά να περάσω μέσα από τοίχους διακρίσεων για να βγάλω κάποια χρήματατα. Αλλά έχω γεννηθεί για να τραγουδάω live και με την τεράστια αγάπη και την υποστήριξη που δέχομαι από φίλους, συγγενείς, συνεργάτες και μάνατζερ, αισθάνομαι ασφαλής να επιβεβαιώσω πως αποσύρω την απόφαση μου και πώς θα κάνω όλες μου τις ζωντανές εμφανίσεις που έχουν προγραμματιστεί για το 2022” αναφέρει μεταξύ άλλων η Ιρλανδέζα τραγουδίστρια.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα