Θρυλική φωτογραφία: Eric Burdon και Sting ποζάρουν κάτω από την Ακρόπολη

Θρυλική φωτογραφία: Eric Burdon και Sting ποζάρουν κάτω από την Ακρόπολη
Eric Burdon και Sting κάτω απ' την Ακρόπολη Facebook / @Eric Burdon

Οι δύο σπουδαίοι Βρετανοί καλλιτέχνες της ροκ μουσικής, απολαμβάνουν τις ομορφιές της Αθήνας. Η μεγάλη τους συνάντηση στη χώρα μας.

Μια ιστορική φωτογραφία που τραβήχτηκε στη χώρα μας και παρουσιάζει δύο θρύλους της ροκ μουσικής, κάνει τον γύρο του διαδικτύου τα τελευταία 24ωρα και ενθουσιάζει τους μουσικόφιλους ανά τον πλανήτη.

Ο λόγος για την φωτογραφία που δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook ο Eric Burdon, για να ευχηθεί στον φίλο του Sting. Στο καρέ, οι δυο τους ποζάρουν πίνοντας κρασί με φόντο την βραδινή Ακρόπολη, γιορτάζοντας τα γενέθλια του “Άγγλου στη Νέα Υόρκη”.

Ο Βρετανός “γερόλυκος” της ροκ χρησιμοποίησε τον διασημότερο στίχο του Sting για να συνοδεύσει την φωτογραφία, γράφοντας εύστοχα στη λεζάντα: “Two Englishmen in Athens! Happy birthday Sting, Love Eric!”.

Ο διάσημος τραγουδιστής των “Animals”, ο οποίος πλέον ζει μόνιμα στην Ελλάδα μαζί με την Ελληνίδα σύζυγό του Μαριάννα Προεστού, βρέθηκε πρόσφατα στο Ηρώδειο για να απολαύσει τον Sting, ο οποίος επισκέφθηκε τη χώρα μας για δύο συναυλίες.

Οι συναυλίες του Sting, ο οποίος επέστρεψε στην Αθήνα μετά από 3 χρόνια, συνέπεσαν με τα γενέθλιά του που ήταν στις 2 Οκτωβρίου. Ο δημοφιλής καλλιτέχνης και πρώην τραγουδιστής των “Police” έκλεισε τα 70 του χρόνια.

Πέρα από τα πολλά κοινά που έχουν οι δύο αγαπημένοι καλλιτέχνες, θα μπορούσαμε να πούμε ότι τους ενώνει και η αγάπη τους για την χώρα μας.

Δείτε τη φωτογραφία τους:

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα