Τι θα γίνει με τη συναυλία του Bryan Adams στο ΟΑΚΑ- Η ανακοίνωση της εταιρείας

Διαβάζεται σε 2'
O Bryan Adams
O Bryan Adams στην περιοδεία “Reckless - 30th Anniversary Tour 2015” / Delaware State Fair /2015. Invision/AP Photo Owen Sweeney

Η εταιρεία προχώρησε στην ανακοίνωση με αφορμή τη μεγάλη αναστάτωση που έχει προκληθεί εξαιτίας της ακαταλληλότητας του στεγάστρου Καλατράβα.

Kανονικά θα διεξαχθεί η συναυλία του Bryan Adams την Τρίτη 5 Δεκεμβρίου στην Αθήνα, καθώς χώρος της συναυλίας έχει οριστεί το Κλειστό Γήπεδο Μπάσκετ του ΟΑΚΑ, το οποίο και συνεχίζει να λειτουργεί αφού δεν επηρεάζεται από τα σοβαρά προβλήματα που εντοπίστηκαν στο στέγαστρο Καλατράβα.

Η ανακοίνωση της εταιρείας

Διευκρινίζουμε εκ μέρους της διοργανώτριας εταιρείας ότι η συναυλία του BRYAN ADAMS την Τρίτη 5 Δεκεμβρίου στην Αθήνα θα διεξαχθεί κανονικά, καθώς εξ αρχής έχει ορισθεί ως χώρος της συναυλίας το Κλειστό Γήπεδο Μπάσκετ του ΟΑΚΑ και δεν επηρεάζεται από την πρόσφατη απόφαση για το Ολυμπιακό Στάδιο Αθήνας «Σπύρος Λούης» (πρόκειται για άλλο κτήριο).

Η εταιρεία προχώρησε στην ανακοίνωση με αφορμή τη μεγάλη αναστάτωση που έχει προκληθεί εξαιτίας της ακαταλληλότητας του στεγάστρου Καλατράβα και οδήγησε και στο σφράγισμα του του Ολυμπιακού Σταδίου Σπύρου Λούη και του Ποδηλατοδρομίου. Ακόμη είναι αβέβαιο το τι θα συμβεί με τη συναυλία των Coldplay που έχει σημειώσει ένα πρωτοφανές διπλό sold out.

Θυμίζουμε πως η ευρωπαϊκή του περιοδεία του Bryan Adams ξεκινάει από την Ελλάδα τον Δεκέμβριο του 2023 με δύο στάσεις: στην Αθήνα στις 5 Δεκεμβρίου στο ΟΑΚΑ BASKETBALL ARENA και στην Θεσσαλονίκη στις 7 Δεκεμβρίου στο PΑΟΚ SPORTS ΑRΕΝΑ.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα