“Στον αέρα” οι συναυλίες των Coldplay στο ΟΑΚΑ; Τι απαντά η διοργανώτρια εταιρεία

Διαβάζεται σε 2'
“Στον αέρα” οι συναυλίες των Coldplay στο ΟΑΚΑ; Τι απαντά η διοργανώτρια εταιρεία
Συναυλία των Coldplay AP Photo Chris Pizzello

Η επ’ αόριστον αναστολή λειτουργίας του ΟΑΚΑ, λόγω στατικής ανεπάρκειας στα στέγαστρα Καλατράβα, καθιστούν αβέβαιο αν τελικά θα διεξαχθούν οι προγραμματισμένες συναυλίες των Coldplay τον Ιούνιο του 2024.

Ανησυχία έχει προκαλέσει τους θαυμαστές των Coldplay η επ’ αόριστον αναστολή λειτουργίας του ΟΑΚΑ λόγω στατικής ανεπάρκειας στα στέγαστρα Καλατράβα, καθώς ήταν προγραμματισμένες για τον Ιούνιο του 2024 δύο συναυλίες του συγκροτήματος.

Τη στιγμή που παραμένει άγνωστο το πότε θα λειτουργήσει εκ νέου το στάδιο, οι συναυλίες του δημοφιλούς βρετανικού συγκροτήματος που έχουν προγραμματιστεί να διεξαχθούν στις 8 και 9 Ιουνίου 2024, βρίσκονται “στον αέρα”.

Μετά τις σημερινές ανακοινώσεις του Γιάννη Βρούτση, αναμένονται αλλαγές για τη διεξαγωγή τους, ενώ η διοργανώτρια εταιρεία μουσικών παραγωγών εξέδωσε σχετική ανακοίνωση στην οποία αναφέρει πως “η εταιρεία έχει ενεργή σύμβαση μίσθωσης με την διαχειριστική εταιρεία του ΟΑΚΑ. Η σύμβαση αυτή ούτε έχει καταγγελθεί, ούτε έχει υπαναχωρήσει κάποιος εκ των συμβαλλομένων. Και εμείς ενημερωθήκαμε από τα ΜΜΕ για τις εξελίξεις σχετικά με τη στατική επάρκεια του ΟΑΚΑ. Αναμένουμε από την εκμισθώτρια εταιρεία επίσημη ενημέρωση εάν θα εκτελεστεί κανονικά η μεταξύ μας σύμβαση, κάτι το οποίο εξαρτάται από τη διάρκεια των εργασιών που θα πρέπει να υλοποιηθούν για να καταστεί ασφαλής ο χώρος”.

Τα social media πήραν φωτιά

Το ζήτημα έχει πάρει διαστάσεις και στα social media, με πολλούς κατόχους εισιτηρίων -για την απόκτηση των οποίων είχε δημιουργηθεί παροξυσμός- να επιχειρούν να τα μεταπωλήσουν άμεσα.

Υπενθυμίζεται ότι οι συγκεκριμένες θα είναι οι πρώτες εμφανίσεις των Coldplay στην Ελλάδα, στο πλαίσιο της παγκόσμιας περιοδείας “Music Of The Spheres”.

Η προπώληση των εισιτηρίων ξεπέρασε κάθε προσδοκία και σημειώθηκε ιστορικό διπλό sold out καθώς, μέσα σε δύο μόλις ημέρες πουλήθηκαν 110.000 εισιτήρια.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα