Τόλης Βοσκόπουλος: Η λατρεία προς τις γυναίκες και οι σχέσεις που τον σημάδεψαν

Τόλης Βοσκόπουλος: Η λατρεία προς τις γυναίκες και οι σχέσεις που τον σημάδεψαν
Ο Τόλης Βοσκόπουλος στο γάμο του με την Άντζελα Γκερέκου Instagram @tolis_voskopoulos

Πέραν της μουσικής, ο Τόλης Βοσκόπουλος είχε άλλα δύο μεγάλα πάθη: την ηθοποιία και τις γυναίκες. Οι θυελλώδεις σχέσεις του πρίγκιπα του λαϊκού τραγουδιού μέχρι να γνωρίσει τον έρωτα της ζωής του, την Άντζελα Γκερέκου, με την οποία έμεινε μέχρι τέλους.

Πανελλήνια συγκίνηση προκάλεσε η είδηση του θανάτου ενός από τους σπουδαιότερους τραγουδιστές στην ιστορία του ελληνικού τραγουδιού, και μακράν του πιο εμπορικού, του Τόλη Βοσκόπουλου, ο οποίος έφυγε από τη ζωή από ανακοπη καρδιάς σε ηλικία 81 ετών.

Το γεγονός ότι άφησε πίσω του μια πλούσια μουσική κληρονομιά που καθιστούν το στίγμα του στη λαϊκή σκηνή ανεξίτηλο, είναι αδιαμφησβήτητο. Γνωστός και ως “πρίγκιπας του λαϊκού τραγουδιού“, ο Τόλης Βοσκόπουλος είχε τρία πάθη: τη μουσική, την ηθοποιία και τις γυναίκες.

Πολλές γυναίκες, εκ των οποίων και η Ζωή Λάσκαρη, με την οποία διατηρούσε σχέση επί τρία χρόνια, η Μαρινέλλα, με την οποία παντρεύτηκε και έμεινε μαζί για 8 χρόνια, πέρασαν από τη ζωή του σπουδαίου μουσικού και λάτρη του γυναικείου φύλου, ωστόσο δύο τον στιγμάτισαν. Η Τζούλια Παπαδημητρίου η γνωριμία με την οποία το 1984 δεν έμεινε στο φλερτ, άλλα έμελλε να γίνει μία σχέση που θα σημάδευε και τους δύο ποικιλοτρόπως και η Άντζελα Γκερέκου. Τόλης και Τζούλια, ένα έτος μετά τη γνωριμία τους αποφάσισαν να συγκατοικήσουν, ενώ τον Νοέμβριο του 1990 παντρεύτηκαν σε μία πολύ λαμπερή τελετή.

Η Μαρινέλλα με την κόρη της Τζωρτίνα, καρπό της σχέσης της με τον Φρέντι Σερπιέρη και τον τότε σύζυγο της Τόλη Βοσκόπουλο:

Επί τέσσερα χρόνια ο γάμος και η ζωή τους ήταν ονειρικά, ενώ ο μουσικός εμπιστεύονταν με “κλειστά μάτια” τα οικονομικά του στην τότε γυναίκα του. Λίγο καιρό μετά προέκυψαν τα προβλήματα που βασίζονταν κυρίως στα οικονομικά. Η Τζούλια Παπαδημητρίου του ζήτησαν να χωρίσουν , σε ένα διαζύγιο που μετατράπηκε σε λαϊκό ανάγνωσμα με αλληλοκατηγορίες, σκηνές και τσακωμούς σε τηλεοπτικά παράθυρα των δύο πρώην συζύγων. Σύντομα η κατάσταση ξέφυγε με αποκορύφωμα την κυκλοφορία εξωφύλλου του περιοδικού “Viva”, που έχει στην ιδιοκτησία του ο αδελφός της Τζούλιας Παπαδημητρίου, με χαρακτηρισμούς “αλκοολικό” και “ψυχοπαθή” προς το γνωστό μουσικό.

Σε εκείνη τη σουρεαλιστική φάση γνώρισε τη μετέπειτα σύζυγό του, Άντζελα Γκερέκου. Παρόλο που στην αρχή οι συναντήσεις τους ήταν φιλικές, ο έρωτας ανάμεσά τους δεν άργησε να φουντώσει.

Κοινή συνέντευξη του Τόλη Βοσκόπουλου και της Άντζελας Γκερέκου τρία χρόνια μετά το γάμο τους:

Εντέλει το διαζύγιο του Τόλη Βοσκόπουλου και της Τζούλιας Παπαδημητρίου βγήκε συναινετικό τον Σεπτέμβριο του 1996, με τις αγωγές ένθεν κακείθεν να συνεχίζονται ακάθεκτες. Στα χρόνια που ακολούθησαν η δικαστική αντιπαλότητα ανάμεσα στους δύο πρώην δεν μειώθηκε στο ελάχιστο, αντίθετα φούντωσε ακόμη πιο πολύ.

Φωτογραφία από το Μάρτιο του 2020

Τόλης Βοσκόπουλος και Αντζελα Γκερέκου παντρεύτηκαν στην Κέρκυρα ύστερα από ένα έτος γνωριμίας, ενώ το 2001 απέκτησαν την κόρη τους. Ο γάμος του ζευγαριού συγκέντρωσε τότε τα φλας των φωτογράφων και το ενδιαφέρον του κοινού, κυρίως διότι μετά από μία πολυτάραχη ζωή, ο 55χρονος τότε τραγουδιστής φάνηκε ότι είχε κάνει στροφή στη ζωή του. Και αποδείχθηκε αληθές: οι δυο τους έμειναν μαζί μέχρι το τέλος, κλείνοντας 25 χρόνια γάμου…

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα