Ο Kick-ass επιστρέφει και είναι γυναίκα!

Ο Kick-ass επιστρέφει και είναι γυναίκα!
ΚΑΡΕ ΤΑΙΝΙΑΣ KICK-ASS

Ο δημιουργός του ήρωα, Mark Millar, δήλωσε η ανάγκη του να δημιουργήσει έναν νέο χαρακτήρα για να πρωταγωνιστήσει στο επιτυχημένο κόμικ βασίζεται στο ότι θεωρεί πολύ ενδιαφέρουσα τη "διαδοχή" του κοστουμιού ενός υπερήρωα

Το επιτυχημένο κόμικ "Kick-Ass", στο οποίο βασίστηκαν δύο επιτυχημένες ταινίες δράσης, ανανεώνεται και επιστρέφει. Αυτήν τη φορά ωστόσο το κοστούμι του διάσημου ανερχόμενου υπερήρωα θα φορέσει μια γυναίκα.

Όπως αποκαλύπτει δημοσίευμα του Entertainment Weekly, ο δημιουργός του "Kick-Ass" αλλά και των "Kingsman: The Secret Service", "Batman: Reborn" και "Civil War", Mark Millar, συνεργάστηκε για άλλη μια φορά με τον εικονογράφο John Romita Jr. (Dark Knight: Metal), για τη δημιουργία ενός κόμικ με πρωταγωνίστρια μια βετεράνο στρατιωτικό ονόματι Patience Lee.

ADVERTISING

Η Lee είναι μητέρα δύο μικρών παιδιών, κοντά στα 30, και η ζωή γίνεται τελείως διαφορετική μετά τον πόλεμο στο Αφγανιστάν, με την ιστορία της να τοποθετείται στο Νέο Μεξικό.

Το εξώφυλλο του νέου κόμικ με τη Lee ντυμένη με την εμβληματική πρασινοκίτρινη στολή:

Ο Kick-ass επιστρέφει και είναι γυναίκα!
ΕΞΩΦΥΛΛΟ ΚΟΜΙΚ

Αυτό που ώθησε τον Millar να δημιουργήσει έναν νέο χαρακτήρα για να πρωταγωνιστήσει στο κόμικ βρίσκεται στο ότι θεωρεί ενδιαφέρον όταν κάποιος χαρακτήρας διαδέχεται κάποιον άλλον. "Είχα πάντα την επιθυμία να κάνω ό, τι κάνει ο Doctor Who ή ο Flash", σημειώνει.

Ο Millar παράλληλα πρόσθεσε ότι πιστεύει ότι η Lee είναι η καλύτερη χαρακτήρας που έχει δημιουργήσει. "Δεν νομίζω ότι έχω δημιουργήσει ποτέ έναν καλύτερο (χαρακτήρα)", δήλωσε ο Millar μιλώντας στο EW. "Αγαπώ τις μαμάδες υπερήρωες. Το έκανα στο Empress και το έκανα πάλι και εδώ".

Το νέο μηνιαίο κόμικ θα κυκλοφορήσει από την Image Comics στις 14 Φεβρουαρίου.

SHARE:

24Media Network