Όσκαρ 2024 – Κόκκινο Χαλί: Η μαύρη “Barbie” και άλλες 10 εντυπωσιακές εμφανίσεις

Διαβάζεται σε 7'
Μάργκοτ Ρόμπι, Ζεντάγια και Έμιλι Μπλαντ στο κόκκινο χαλί των Όσκαρ
Μάργκοτ Ρόμπι, Ζεντάγια και Έμιλι Μπλαντ στο κόκκινο χαλί των Όσκαρ Jordan Strauss/Richard Shotwell/AP IMAGES

Οι τουαλέτες που επέλεξαν να φορέσουν οι καλεσμένες των Όσκαρ 2024 και το ανδρικό κοστούμι που ξεχώρισε. Γιατί προβλημάτισε η εμφάνιση της Μάργκοτ Ρόμπι; Δείτε φωτογραφίες.

Εντυπωσιακές τουαλέτες, που, όμως, δεν μπορούν να χαρακτηριστούν ιδιαίτερα εκκεντρικές – πλην ελαχίστων εξαιρέσεων – επέλεξαν να φορέσουν στις εμφανίσεις τους στο Κόκκινο Χαλί της 96ης απονομής των Όσκαρ οι καλεσμένες celebrities. Την ίδια στιγμή, οι άνδρες κινήθηκαν σε απλά και κλασικά κοστούμια.

Δείτε παρακάτω τις πιο λαμπερές εμφανίσεις στο Κόκκινο Χαλί των Όσκαρ 2024

Η Μάργκοτ Ρόμπι (Margot Robbie)

Η Μάργκοτ Ρόμπι, πανέμορφη όπως πάντα, προκάλεσε ερωτηματικά με την επιλογή της να φορέσει μαύρη τουαλέτα και όχι ροζ, όπως θα περίμενε κανείς, λόγω της ταινίας “Barbie” όπου πρωταγωνιστεί. “Η Μάργκοτ Ρόμπι είναι ντυμένη για μια κηδεία Barbie στα Όσκαρ” έγραψε χαρακτηριστικά η Vogue για το Versace φόρεμά της, ίσως κάνοντας κι ένα έμμεσο σχόλιο για το ότι η ηθοποιός έμεινε εκτός των υποψηφιοτήτων. Τα μαλλιά της ήταν πολύ απλά, όπως και το μακιγιάζ της.

H Margot Robbie στα Όσκαρ 2024
H Margot Robbie στα Όσκαρ 2024 Jordan Strauss/Invision/AP IMAGES

Η Αμέρικα Φερέρα (America Ferrera)

Αντιθέτως, η συμπρωταγωνίστριά της, η Αμέρικα Φερέρα, επέλεξε ένα “καυτό” ροζ, κεντημένο στο χέρι φόρεμα Versace, που τόνιζε τις όμορφες καμπύλες της. Η ηθοποιός, που ήταν υποψήφια για Β’ Γυναικείου Ρόλου στην “Barbie”, “έχασε” το βραβείο από την Ντε’Βάιν Τζόι Ράντολφ (“Τα Παιδιά του Χειμώνα”).

America Ferrera, υποψήφια για Oscar B' Γυναικείου ρόλου για την ταινία Barbie
America Ferrera, υποψήφια για Oscar B' Γυναικείου ρόλου για την ταινία Barbie Richard Shotwell/Invision/AP Photo

Η Έμμα Στόουν (Emma Stone)

Η Έμμα Στόουν, που ήταν υποψήφια για βραβείο Α’ Γυναικείου Ρόλου για την ταινία “Poor Things”, το πήρε τελικά το Όσκαρ! Νωρίτερα, είχε εντυπωσιάσει στο Κόκκινο Χαλί, με την ιδιαίτερη τουαλέτα της σε απόχρωση της μέντας και το “καθαρό” μακιγιάζ της, παρόλο που αργότερα είχε ένα ατύχημα με το φόρεμά της – που ήταν Louis Vuitton.

Η Έμα Στόουν στα Όσκαρ 2024
Η Έμα Στόουν στα Όσκαρ 2024 Jordan Strauss/Invision/AP
Η Emma Stone στα Όσκαρ 2024
Η Emma Stone στα Όσκαρ 2024 AP Photo/Ashley Landis

Η Μπίλι Άιλις (Billie Eilish)

Η “κυριλάτη” εμφάνιση της Μπίλι Άιλις ήταν Chanel. Το κλασικό αυτό στυλ, δεν το έχουμε συνηθίσει για την τραγουδίστρια, ωστόσο, η ίδια βρίσκει πάντα τρόπους να μας εκπλήσσει. Άλλαξε ορισμένα σημεία του συνόλου της όταν τραγούδησε live στη σκηνή του Dobly Theatre, ενώ έφυγε με το Όσκαρ Καλύτερου Τραγουδιού για το “What Was I Made For?” (Barbie).

Billie Eilish
Billie Eilish Richard Shotwell/Invision/AP IMAGES

Η Ζεντάγια (Zendaya)

Η πρωταγωνίστρια του “Dune” εμφανίστηκε με μια αστραφτερή δημιουργία Armani, σε ροζ και γκρι χρωματισμούς, η οποία αναδείκνυε την καλλίγραμμη σιλουέτα της.

Η Zendaya στα Όσκαρ 2024
Η Zendaya στα Όσκαρ 2024 Jordan Strauss/Invision/AP

Η Τζάστιν Τριετ (Justine Triet)

Αντίθετα με τις περισσότερες εμφανίσεις, που ήταν στην πλειονότητά τους φορέματα και τουαλέτες, η Τζάστιν Τριετ επέλεξε ένα ανδρόγυνο look, με ριγέ κοστούμι, που της πήγαινε πολύ. Έφυγε από την τελετή χαρούμενη, με το Όσκαρ Πρωτότυπου Σεναρίου για την ταινία “Η Ανατομία μιας πτώσης”.

Justine Triet arrives at the Oscars on Sunday, March 10, 2024, at the Dolby Theatre in Los Angeles. (Photo by Jordan Strauss/Invision/AP)
Justine Triet
Justine Triet Jordan Strauss/Invision/AP IMAGES

Σάντρα Χιούλερ (Sandra Huller)

Με τεράστια, “κοφτερά” και αυστηρά μανίκια, ήταν η μαύρη τουαλέτα της Σάντρα Χιούλερ, πρωταγωνίστριας της ταινίας “Ανατομία μιας πτώσης”, που δεν απέσπασε το Α’ Γυναικείου Ρόλου, αφού το πήρε η Έμα Στόουν.

H υποψήφια για Oscar A' γυναικείου ρόλου για το Ανατομία μιας Πτώσης, Sandra Huller
H υποψήφια για Oscar A' γυναικείου ρόλου για το Ανατομία μιας Πτώσης, Sandra Huller Richard Shotwell/Invision/AP Photo

Η Έμιλι Μπλαντ (Emily Blunt)

Ένα αστραφτερό φόρεμα, σε σαμπανιζέ απόχρωση, επέλεξε η Έμιλι Μπλαντ, που ήταν υποψήφια για Β’ Γυναικείου Ρόλου για το “Οπενχάιμερ”. Τα στοιχεία που τράβηξαν τα βλέμματα ήταν δύο: οι αιωρούμενοι ώμοι και το περίγραμμα εσωρούχου που κοσμούσε το μπροστινό μέρος της δημιουργίας.

Η Έμιλι Μπλαντ στα Όσκαρ 2024
Η Έμιλι Μπλαντ στα Όσκαρ 2024 Jordan Strauss/Invision/AP

Η Αριάνα Γκράντε (Ariana Grande)

Με ροζ φουσκωτά μανίκια, που έμοιαζαν με μαξιλάρια, εμφανίστηκε στο Κόκκινο Χαλί η δημοφιλής τραγουδίστρια Αριάνα Γκράντε.

Ariana Grande στα Όσκαρ 2024
Ariana Grande στα Όσκαρ 2024 Richard Shotwell/Invision/AP

Η Σίνθια Ερίβο (Cynthia Erivo)

Έντονα μανίκια – αλλά και μια ιδιαίτερη αγκαθωτή ουρά – είχε και το πράσινο φόρεμα της Σίνθια Ερίβο.

Cynthia Erivo στα Όσκαρ 2024
Cynthia Erivo στα Όσκαρ 2024 Jordan Strauss/Invision/AP

Ο Γιώργος Λάνθιμος (Yorgos Lanthimos)

Απλός, λιτός, με μαύρο κοστούμι, ο Γιώργος Λάνθιμος αποκτά τη μοναδική ανδρική θέση στο Top 10 των εντυπωσιακών εμφανίσεων. Από τις 11 υποψηφιότητες που είχε, η ταινία “Poor Things” απέσπασε τα 4 βραβεία, που το λες επιτυχία!

Ο Γιώργος Λάνθιμος στο Κόκκινο Χαλί
Ο Γιώργος Λάνθιμος στο Κόκκινο Χαλί Jordan Strauss/Invision/AP IMAGES

Ο Γιώργος Λάνθιμος στο Κόκκινο Χαλί
Ο Γιώργος Λάνθιμος στο Κόκκινο Χαλί Jordan Strauss/Invision/AP Photo

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα