Πυρά Ζορμπά κατά Λιγνάδη στο twitter

Πυρά Ζορμπά κατά Λιγνάδη στο twitter
Μυρσίνη Ζορμπά MotionTeam

Η τελευταία Υπουργός Πολιτισμού στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ Μυρσίνη Ζορμπά εξαπέλυσε επίθεση κατά του Δημήτρη Λιγνάδη στο twitter.

H συνήθως χαμηλών τόνων Μυρσίνη Ζορμπά εξαπολύει επίθεση μέσω του twitter κατά του Δημήτρη Λιγνάδη και -εμμέσως, πλην σαφώς, της Λίνας Μενδώνη αναφορικά με την προκήρυξη της θέσης για τον καλλιτεχνικό διευθυντή στο Εθνικό Θέατρο που έγινε τον Μάιο του 2019 (επί υπουργίας Ζορμπά στο Πολιτισμού).

Στο video, που συνοδεύει το tweet, φαίνεται ο πρώην, πια, καλλιτεχνικός διευθυντής του Εθνικού Δημήτρης Λιγνάδης να μιλάει υποτιμητικά για την Μυρσίνη Ζορμπά η οποία αναφέρει απλά “ως σύζυγος του Αντώνη Λιάκου”.

Εν συνεχεία βλέπουμε τη Λίνα Μενδώνη από το βήμα της Βουλής να ενημερώνει για την ακύρωση της προηγούμενης προκήρυξης και την αναγγελία νέας μέσω της οποίας τελικά ανέλαβε τη θέση ο Δημήτρης Λιγνάδης.

Η Μυρσίνη Ζορμπά στην ανάρτησή της τονίζει: “Όταν το δίδυμο των αρχαιο-εθνικο-ζηλωτών Λιγνάδη-Καραμπελιά αναφέρονται σε μένα σεξιστικά και ηλίθια, ξέρω ότι κάτι καλό έκανα. Κι αυτό ήταν η προκήρυξη της θέσης διευθυντή στο Εθνικό θέατρο”.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα