Σαπουντζάκη για Μάρθα Καραγιάννη: “Να με περιμένει – Θέλω να πετάξουν κι εμένα στη θάλασσα της Κινέτας όταν φύγω”

Σαπουντζάκη για Μάρθα Καραγιάννη: “Να με περιμένει – Θέλω να πετάξουν κι εμένα στη θάλασσα της Κινέτας όταν φύγω”
Η Ζωζώ Σαπουντζάκη SOOC

Με δάκρυα στα μάτια, η ηθοποιός αποχαιρέτισε τη Μάρθα Καραγιάννη, εκφράζοντας την επιθυμία της να αποτεφρωθεί και η ίδια όταν φύγει από τη ζωή.

Συγκινημένη, με δάκρυα στα μάτια, η Ζωζώ Σαπουντζάκη λύγισε όταν κλήθηκε να μιλήσει για την παλιά της φίλη και σπουδαία ηθοποιό Μάρθα Καραγιάννη, την οποία αποχαιρέτισε στη σημερινή κηδεία της στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών.

“Και τι δεν έχω να θυμάμαι. Κάναμε όνειρα μαζί. Με γέλασε, όμως, γιατί έφυγε μόνη. Τα όνειρά μας δεν τελειώνουν ποτέ. Δεν μπορούσε να μου μιλήσει καλά”, είπε αρχικά η ηθοποιός, ενώ σχετικά με την τελευταία τους συνάντηση ανέφερε: “Ήταν στο κρεβάτι ξαπλωμένη. Χαιρόταν και μου έσφιγγε το χέρι”.

Αναφορικά με τις κοινές τους στιγμές σημείωσε: “Η Μάρθα γύρισε πολλές ταινίες. Εγώ επειδή δούλευα στα κέντρα και ξενυχτούσα, δεν μπορούσα να γυρίσω περισσότερες. Κάναμε όνειρα. Τρώγαμε μαζί και κάναμε όνειρα. Θέλω να με περιμένει”.

Τέλος, αναφορικά με την επιθυμία της Μάρθας Καραγιάννη να αποτεφρωθεί, όπως και έγινε, η Ζωζώ Σαπουντζάκη είπε: “Δεν το ήξερα. Αλλά αυτό το έκανα κι εγώ σχέδιο για μένα. Όταν κάποια στιγμή φύγω να με πετάξουν στη θάλασσα στην Κινέτα”.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα