Τάνια Τσανακλίδου: Παραδέχεται πως έχει γίνει “κατινάρα” για έναν έρωτα – Η συγκινητική ιστορία για το “Μαμά Γερνάω”

Τάνια Τσανακλίδου: Παραδέχεται πως έχει γίνει “κατινάρα” για έναν έρωτα – Η συγκινητική ιστορία για το “Μαμά Γερνάω”
Τάνια Τσανακλίδου glomex

Χειμαρρώδης, αποκαλυπτική και αφοπλιστικά ειλικρινής η Τάνια Τσανακλίδου κάθισε στον καναπέ του "Στούντιο 4" και μίλησε για τη ζωή της, τις επιτυχίες και τον έρωτα.

Η Τάνια Τσανακλίδου ήταν η σημερινή καλεσμένη της Νάνσυς Ζαμπέτογλου και του Θανάση Αναγνωστόπουλου στο “Στούντιο 4” της ΕΡΤ.

Η αγαπημένη ερμηνεύτρια δεν μάσησε για ακόμη μια φορά τα λόγια της και έκανε τη δική της αναδρομή στη ζωή και την καριέρα της μιλώντας για τις μεγάλες επιτυχίες της αλλά και τον ρόλο που έπαιξε ο έρωτας στη ζωή της.

Η συζήτηση ξεκίνησε με την αναφορά στις μεγαλύτερες επιτυχίες της και τη συγκίνηση που προκαλούν τα τραγούδια της, όπως για παράδειγμα το “Μαμά Γερνάω“, με την ίδια να αποκαλύπτει μία άγνωστη ιστορία για το εμβληματικό αυτό τραγούδι του Σταμάτη Κραουνάκη και της Λίνας Νικολακοπούλου.

“Είναι λογικό να συγκινούμαστε με το ‘Μαμά Γερνάω’ γιατί η Λίνα έγραψε συγκλονιστικές αλήθειες που ακουμπάνε όλους μας αγόρια και κορίτσια και ο Σταμάτης έκανε μία ιδιοφυή μελοποίηση σε ένα τόσο πονετικό κομμάτι και το έγραψε σε μαντζόρε τόνο που υποτίθεται ότι είναι χαρούμενο […] Αυτό που ονομάζεται Υστερόγραφο και είναι μες στον δίσκο είναι η πρώτη πρώτη επαφή μου με το κομμάτι. Δεν ήθελα να πω το τραγούδι γιατί είχε πεθάνει πρόσφατα η μαμά μου και μού ήταν αδύνατο να πω αυτά τα λόγια. Και στις 2 Φλεβάρη, ημερομηνία που είχαν επέτειο γάμου οι γονείς μου, μπήκαμε στο στούντιο και έπρεπε κάπως να βρούμε σε τι τόνο θα πούμε το κομμάτι. Άρχισα να τραγουδάω, ήταν πάρα πολύ δύσκολα και άρχισα να κλαίω. Είχα μπήξει τα χέρια μου και οι χούφτες μου είχαν ματώσει. Ντρεπόμουν που έκλαιγα, ντρεπόμουν τα παιδιά. Κλείνω τα μάτια για να μην έχω αίσθηση και όταν τα άνοιξα δεν ήταν κανείς στο κοντρόλ, είχαν εξαφανιστεί, έκλαιγαν όλοι“, δήλωσε η ερμηνεύτρια, αποκαλύπτοντας πως το συγκεκριμένο κομμάτι δεν ήταν να μπει στον δίσκο.

Μιλώντας για την αγάπη και την ευτυχία η Τάνια Τσανακλίδου μοιράστηκε τις σκέψεις της λέγοντας πως “από τη δεκαετία του 80 και μετά το συναίσθημα θεωρήθηκε πολύ μελό και εξοστρακίστηκε από τη ζωή μας. Μπήκε στη ζωή μας το περίφημο ‘κουλ’. Αλλά αυτό μας απομάκρυνε από τις πιο βαθιές μας ανάγκες και τόνισε τις ανάγκες του φαίνεσθαι. Αυτό έκανε πολύ κακό στην ψυχοσύνθεσή μας και κυρίως μείωσε την ευτυχία μας γιατί η ευτυχία έχει και τα δυο. Έχει βάθη και ύψη. Είναι σαν ένα τραμπολίνο. Όσο πιο βαθιά πας με το τραμπολίνο τόσο πιο πολύ ανυψώνεσαι. Αυτό είναι η ζωή μας, έχει μάχες. Στην ουσία είμαστε πολεμιστές“.

Σε άλλο σημείο της συνέντευξής της μίλησε και για τον έρωτα στη ζωή της, αποκαλύπτοντας πως έχει γίνει ρεζίλι για έναν έρωτα και έχει υπάρξει… κατινάρα!

“Έχω κάνει και εγώ τις σαχλαμάρες. Παραδίνομαι άνευ όρων στην αγάπη και δεν μιλώ πάντα για την ερωτική αγάπη. Δεν νιώθω καλά με ανθρώπους που δεν συνδέομαι”, δήλωσε αρχικά και εκμυστηρεύτηκε πως όταν “ζορίστηκε” σε διάφορα ερωτικά δεν δίστασε να χτυπήσει την πόρτα της καφετζού!

“Ό,τι τρέλα μπορούσα να κάνω για τον έρωτα την έκανα. Έχω γίνει ρεζίλι στα μάτια μου και δεν το μετανιώνω. Έχω την έννοια της αξιοπρέπειας πολύ ανεπτυγμένη πάνω μου σε βασικά θέματα, αλλά έχω υπάρξει και κατινάρα. Δεν μετανιώνω. Αυτό είναι ο άνθρωπος. Κανείς δεν είναι τέλειος. Εμπεριέχουμε το καλό και το κακό σε μεγάλο βαθμό, σημασία έχει πού δίνεις τα ηνία, ποιος κρατάει τα χαλινάρια στη ζωή σου”, είπε.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα