Χαραλαμπόπουλος: Κοινή απόφαση με τον παραγωγό να διώξουν την Σταμάτη

Χαραλαμπόπουλος: Κοινή απόφαση με τον παραγωγό να διώξουν την Σταμάτη
Βασίλης Χαραλαμπόπουλος ΓΙΑΝΝΗΣ ΝΤΑΡΙΛΑΣ / PAPADAKIS PRESS

Η πρώτη δήλωση του Βασίλη Χαραλαμπόπουλου μετά την απόφασή του να απομακρύνει από το κοινό της παράστασης του, τη Σάσα Σταμάτη. Τι δηλώνουν οι συμπρωταγωνιστές του.

Τις πρώτες δηλώσεις του για το περιστατικό απομάκρυνσης της Σάσας Σταμάτη από την παράσταση “Κουρέας της Σεβίλλης” στο θέατρο “Ακροπόλ” έκανε ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος.

Ο γνωστός ηθοποιός και πρωταγωνιστής της παράστασης, απέφυγε να απαντήσει στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων, προτιμώντας αντ’ αυτού να εκφράσει τις ευχές του για μια ενωμένη κοινωνία χωρίς διχασμό. Μάλιστα, σε ερώτηση “πώς πήρε την απόφαση” να προχωρήσει στην απομάκρυνση της Σάσας Σταμάτη από την παράσταση, απάντησε πως “δεν πήρα καμία απόφαση”.

“Θα με συγχωρήσετε. Ξέρω πως έχετε κάτσει πολλές ώρες εδώ. Αλλά δεν είχα σκοπό να κάνω κανένα σχόλιο. Να μου είστε καλά και εύχομαι καλές γιορτές. Δεν πήρα καμία απόφαση. Τι να σας πω; Να είστε καλά, ενωμένοι όλοι. Δεν υπάρχει κανένας λόγος για διχασμό. Το μόνο σχόλιο που έχω να κάνω είναι καλές γιορτές. Να προσέχετε και να προσέχουμε όλοι. Και να βρεθούμε τον καινούργιο χρόνο πιο δυνατοί”, ανέφερε χαρακτηριστικά.

Υπενθυμίζεται πως το περασμένο Σαββατοκύριακο (11-12 Δεκεμβρίου) η δημοσιογράφος Σάσα Σταμάτη πήγε να παρακολουθήσει την εν λόγω παράσταση, ωστόσο, της ζητήθηκε να αποχωρήσει από το θέατρο, αλλιώς ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος δεν θα ανέβαινε στη σκηνή. Η ίδια έλαβε το μήνυμα και αποχώρησε από την παράσταση διακριτικά.

Αξίζει να σημειωθεί πως το συμβάν αυτό έρχεται μερικές μέρες μετά τη διακοπή παράστασης του Χριστόφορου Ζαραλίκου από τη Σάσα Σταμάτη στο θέατρο “Τζένη Καρέζη”.

Ρένος Ρώτας: “Συναποφασίστηκε να μην γίνει η παράσταση αν έμενε η Σταμάτη”

Οι συνάδελφοι του Βασίλη Χαραλαμπόπουλου, όπως ο συμπρωταγωνιστής του Φάνης Μουρατίδης, δεν θέλησαν να σχολιάσουν το περιστατικό. Ωστόσο, ο ηθοποιός Ρένος Ρώτας που παίζει, επίσης, στην παράσταση, αποκάλυψε πως επρόκειτο για κοινή απόφαση του πρωταγωνιστή μαζί με τον παραγωγό της παράστασης.

“Συναποφασίστηκε μαζί με τον παραγωγό μας να μη γίνει η παράσταση σε περίπτωση που μείνει στην αίθουσα η Σάσα Σταμάτη. Δε γνωρίζω περισσότερες λεπτομέρειες ειλικρινά. Ήμασταν μέσα, καθυστέρησε να ξεκινήσει η παράσταση και μάθαμε ότι έγινε για αυτούς τους λόγους. Νομίζω πως ο μόνος με τον οποίο επικοινώνησε η Σάσα Σταμάτη είναι με τον παραγωγό. Εμείς μάθαμε πως ήταν στο κοινό αφού έγινε το σκηνικό. Ρωτήσαμε γιατί καθυστέρησε η παράσταση, γιατί αργήσαμε να ξεκινήσουμε. Και μας είπαν για αυτόν τον λόγο. Δεν το συζητήσαμε ιδιαίτερα μετά, γιατί ήμασταν κουρασμένοι και δεν είπαμε κάτι συγκεκριμένο. Τάσσομαι υπέρ του Βασίλη Χαραλαμπόπουλου ξεκάθαρα”, ανέφερε ο Ρένος Ρώτας.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα