Μονόπρακτα τριών νέων θεατρικών συγγραφέων στο Ίδρυμα Κακογιάννη

Μονόπρακτα τριών νέων θεατρικών συγγραφέων στο Ίδρυμα Κακογιάννη

Τα τρία μονόπρακτα παρουσιάζονται σε μία παράσταση, στις 13, 14, 17 και 18 Ιουλίου. Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη

Το Εργαστήριο Νέων Θεατρικών Συγγραφέων του Ιδρύματος Μιχάλη Κακογιάννη παρουσιάζει στη σκηνή του Ιδρύματος, τρία μονόπρακτα θεατρικά έργα που διακρίθηκαν στο τέλος της πεντάμηνης διαδικασίας, μαζί με την έκδοσή τους σε δύο τόμους, στην ελληνική και στην αγγλική, από τις Εκδόσεις Σεναριογράφων Ελλάδας.

Και τα τρία μονόπρακτα διάρκειας 40 - 45’ παρουσιάζονται, κατά σειρά, σε μία παράσταση, στις 13, 14, 17 και 18/7, με ελεύθερη είσοδο για το κοινό.

Πρόκειται για τα έργα «Φλικ Φλοκ» της Αγγελικής Παρδαλίδου, που ανεβαίνει σε σκηνοθεσία Ρούλας Πατεράκη, «Βόλτα στη Λιακάδα» του Pepe Abas, σε σκηνοθεσία Σοφίας Παλάντζα και «Τα Θηλαστικά» της Ευτυχίας Γιαννάκη, σε σκηνοθεσία Γιώργου Λύρα.

Το Εργαστήριο Νέων Θεατρικών Συγγραφέων του ιδρύματος Μιχάλη Κακογιάννη, ξεκίνησε στα τέλη Δεκεμβρίου του 2016 και διήρκεσε έως στα τέλη Μαΐου με την αρωγή και την υποστήριξη της Εθνικής Τράπεζας.

Τη συγγραφική και θεατρική εκπαίδευση των συμμετεχόντων, ανέλαβαν οι συγγραφείς Ελένη Ζιώγα, Βασίλης Κατσικονούρης, Βαγγέλης Χατζηγιαννίδης και ο εισηγητής και υπεύθυνος του Εργαστηρίου, συγγραφέας Ηρακλής Λογοθέτης, οι οποίοι επέλεξαν τα τρία έργα που παρουσιάζονται στη σκηνή, μαζί με τη θεατρολόγο, σκηνοθέτιδα και υπεύθυνη διεθνών σχέσεων του ΙΜΚ, Αλεξάνδρα Γεωργοπούλου.

Σημειώνεται ότι ο Διαγωνισμός Σύγχρονου Θεατρικού Έργου συνεχίζεται έως τις 30 Σεπτεμβρίου 2017. Η β’ φάση του «Φεστιβάλ Νέων Θεατρικών Συγγραφέων-6 συγγραφείς ζητούν το κοινό τους» συνεχίζεται και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καταθέσουν τα έργα τους έως τις 30 Σεπτεμβρίου 2017.

Για τους όρους συμμετοχής επισκεφτείτε την ιστοσελίδα του Ιδρύματος Μιχάλης Κακογιάννης.

SHARE:

24Media Network