Μπιμπίλας κατά Σερβετάλη: "Έχω σοκαριστεί - Δεν σκέφτεται ότι οι άλλοι θα μείνουν χωρίς δουλειά;"

Σπύρος Μπιμπίλας - Άρης Σερβετάλης
Σπύρος Μπιμπίλας - Άρης Σερβετάλης PAPADAKISPRESS

Ο Σπύρος Μπιμπίλας αντιδρά στην απόφαση του Άρη Σερβετάλη να διακόψει τις εμφανίσεις του σε παράσταση, καθώς δεν επιθυμεί να παίζει μόνο για εμβολιασμένους.

Αντιδράσεις έχει προκαλέσει στον καλλιτεχνικό χώρο η απόφαση του Άρη Σερβετάλη να αποχωρήσει από την παράσταση "Ρινόκερος", με αποτέλεσμα το έργο να κατέβει.

Μετά την ανακοίνωση των νέων μέτρων, την περασμένη εβδομάδα, πως η είσοδος στα θέατρα επιτρέπεται αυστηρά και μόνο σε εμβολιασμένους, ο ηθοποιός ανακοίνωσε στους συντελεστές της παράστασης ότι δεν μπορεί να δεχθεί τον οποιοδήποτε διαχωρισμό ανθρώπων και για αυτό αποχωρεί. Καθώς ήταν ο πρωταγωνιστής, η παράσταση κατέβηκε.

Σε δηλώσεις του ο πρόεδρος του ΣΕΗ, Σπύρος Μπιμπίλας, εξέφρασε την αντίθεσή του στην απόφαση του Άρη Σερβετάλη, υποστηρίζοντας ότι έχει σοκαριστεί που κάποιος ηθοποιός αγνοεί με τέτοια ευκολία το γεγονός ότι άνθρωποι θα μείνουν άνεργοι, με τόσο ξαφνικό τρόπο.

"Έχω σοκαριστεί με την παραίτηση Σερβετάλη, δεν το περίμενα. Δεν περίμενα ότι κάποιος ηθοποιός θα σταματήσει μια παράσταση, αγνοώντας ότι δουλεύουν κι άλλοι άνθρωποι εκεί. Το θεωρώ απαράδεκτο. Δεν μπορώ να καταλάβω πώς ένας άνθρωπος που λέει ότι είναι τόσο μέσα στην πίστη, δεν σκέφτεται ότι οι άλλοι άνθρωποι θα μείνουν χωρίς δουλειά", τόνισε ο Σπύρος Μπιμπίλας.

κορονοϊός έχει φέρει πάρα πολλά προβλήματα στα θέατρα, ήδη άλλο θέατρο έκλεισε επειδή κόλλησαν οι ηθοποιοί και τώρα τους απειλεί ότι θα τους απολύσει", κατέληξε ο ίδιος.

Δείτε παρακάτω τις δηλώσεις του Σπύρου Μπιμπίλα:

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Θέατρο, Σπύρος Μπιμπίλας, Άρης Σερβετάλης, Εμβόλιο κορονοϊού, Κορονοϊός
SHARE:

24Media Network