Ο John Malkovich θα διαβάσει στο Ηρώδειο μια φρικτή κριτική που γράφτηκε για τον ίδιο

Ο John Malkovich θα διαβάσει στο Ηρώδειο  μια φρικτή κριτική που γράφτηκε για τον ίδιο
Ο John Malkovich θα διαβάσει στο Ηρώδειο μια φρικτή κριτική που γράφτηκε κάποτε για τον ίδιο ΛΥΚΟΦΩΣ

Ο σπουδαίος ηθοποιός έρχεται για μία βραδιά στο Ηρώδειο με το σαρκαστικά απολαυστικό πρότζεκτ «The Music Critic».

Ο John Malkovich έρχεται στην Ελλάδα στις 6 Οκτωβρίου με το σαρκαστικά απολαυστικό πρότζεκτ «The Music Critic» που παρουσιάζεται στο Ηρώδειο σε σύλληψη και δημιουργία του διάσημου Ρωσο-γερμανού βιολιστή, συνθέτη, παραγωγού, κωμικού και ηθοποιού Aleksey Igudesman.

Το σαρκαστικά απολαυστικό πρότζεκτ "The Music Critic" παρουσιάζεται στο Ηρώδειο Julia Wesely

Τι είναι το «The Music Critic»

Ο Aleksey Igudesman δημιουργεί ένα σαρδόνιο μείγμα από τις χειρότερες -και μάλλον απροσδόκητες- μουσικές κριτικές των τελευταίων αιώνων που γράφτηκαν από τους διασημότερους μουσικούς κριτικούς του κόσμου για μερικά από τα σπουδαιότερα έργα της παγκόσμιας μουσικής και ο John Malkovich με τρομερή επιδεξιότητα, ερμηνεύει το ρόλο του κακού κριτικού που πιστεύει ότι η μουσική του Μπετόβεν, του Σοπέν, του Προκόφιεφ και τόσων άλλων είναι απλώς κουραστική και θλιβερή.

Ο Σούμαν «απλώς φαντάζεται τον εαυτό του συνθέτη», ενώ ο Μπραμς είναι «ένας μπάσταρδος χωρίς κανένα μουσικό χάρισμα» και ο Ντεμπυσσύ είναι «έτσι απλά, άσχημος».

Η βραδιά κλείνει με το «Βασανιστήριο του Malkovich», μια φρικτή κριτική που γράφτηκε κάποτε για τον ίδιο…

Στην παράσταση ερμηνεύονται ζωντανά αποσπάσματα από μουσικές των Bach, Mozart, Beethoven, Chopin, Brahms, Schumann, Debussy, Prokofiev, Ysaÿe, Kancheli, Piazzolla και του δημιουργού της παράστασης Aleksey Igudesman.. Στο εξαιρετικό μουσικό σύνολο που συνοδεύει τον John Malkovich συμμετέχει μεταξύ άλλων και ο διάσημος πιανίστας Hyung-ki Joo.

Η μετάκληση αυτή αποτελεί σύμπραξη του Πολιτιστικού Οργανισμού «Λυκόφως» του Γιώργου Λυκιαρδόπουλου σε συνέχεια των σπουδαίων μετακλήσεων που πραγματοποιεί από το εξωτερικό (Monica Bellucci, Μαρία Κάλλας: επιστολές και αναμνήσεις, Ηρώδειο 2021 κ.ά.) και της Intershow Productions, μιας από τις σημαντικότερες εταιρείες μουσικών και χορευτικών διεθνών διοργανώσεων.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα