Πέθανε ο ηθοποιός και σκηνοθέτης Γιώργος Σμπυράκης

Διαβάζεται σε 2'
Γιώργος Σμπυράκης
Γιώργος Σμπυράκης Facebook/@George Smpirakis

Έφυγε ξαφνικά από τη ζωή, σε ηλικία 55 ετών, ο ηθοποιός και σκηνοθέτης Γιώργος Σμπυράκης. Βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του.

Σε ηλικία 55 ετών, δυο μέρες μετά τα γενεθλιά του, έφυγε ξαφνικά από τη ζωή ο ηθοποιός και σκηνοθέτης Γιώργος Σμπυράκης.

Σύμφωνα με το eviathema.gr, βρέθηκε από φίλους του νεκρός μέσα στο σπίτι του στον Άγιο Στέφανο Χαλκίδας.

Ο Γιώργος Σμπιράκης ήταν πολύ γνωστός στην κοινωνία της Χαλκίδας από την ενασχόληση του με το θέατρο ως σκηνοθέτης και ηθοποιός, ενώ είχε συμμετάσχει και σε θιάσους μεγάλων θεάτρων της Αθήνας, είχε λάβει μέρος σε ταινίες μικρού μήκους και είχε βραβευτεί και σε διαγωνισμό τραγουδιού στο φεστιβάλ Θεσσαλονίκης.

Εδώ και πολλά χρόνια έμενε μόνιμα στον τόπο καταγωγής του στην Χαλκίδα, όπου συνεργαζόταν με θεατρικές ομάδες ανεβάζοντας θεατρικές παραστάσεις.

Ζούσε μόνος του και του άρεσε να ασκείται, μάλιστα, ως μέσο μετακίνησης στην πόλη χρησιμοποιούσε αποκλειστικά το ποδήλατο.

Το προηγούμενο βράδυ, διασκέδαζε με φίλους του στο πάρκο του λαού, όπου πήγαινε τακτικά. Αισθάνθηκε αδιαθεσία και ζήτησε να τον μεταφέρουν στο σπίτι του κάτι που έγινε άμεσα. Εν συνεχεία, οι φίλοι του τον καλούσαν στο τηλέφωνο για να διαπιστώσουν ένα είναι καλά, όμως εκείνος δεν απαντούσε. Το πρωί βρέθηκε νεκρός.

Η ανάρτηση του Σπύρου Μπιμπίλα

“Σήμερα δυστυχώς είχαμε και πάλι άσχημα νέα για τον καλλιτεχνικό μας χώρο με δυο αποχωρήσεις. Ο αγαπημένος φίλος και άξιος συνάδελφος ο Γιώργος Σμπυράκης της γενιάς μας έφυγε εντελώς ξαφνικά 2 μέρες μετά τα γενέθλιά του. Υπηρέτησε με αγάπη το θέατρο, αρχικά με τον θίασο «Καθρέπτη» της Πέπης Οικονομοπούλου και μετά στο ΚΘΒΕ” έγραψε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός και πρόεδρος του ΣΕΗ.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα