Τα 4+1 φετινά στοιχήματα του Οδυσσέα Παπασπηλιόπουλου

Τα 4+1 φετινά στοιχήματα του Οδυσσέα Παπασπηλιόπουλου
Ο Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος INTIME/ΚΑΠΑΝΤΑΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

O πολυτάλαντος ηθοποιός Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος τη νέα σεζόν είναι εξαιρετικά πολυάσχολος.

Εξαιρετικά πολυάσχολος είναι τον φετινό χειμώνα ο Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος καθώς συμμετέχει σε τέσσερα μεγάλα θεατρικά project, ενώ έχει αναλάβει πρωταγωνιστικό και καταλυτικό ρόλο και στις τηλεοπτικές Άγριες Μέλισσες”.

Ως προς τα θεατρικά, από τις 7 Οκτωβρίου στο Νέο Θέατρο Κατερίνας Βασιλάκου θα παρουσιάζεται «H Μηχανή του Τούρινγκ» του Benoit Soles σε δική του διασκευή και σκηνοθεσία με τον Ορφέα Αυγουστίδη να κρατά τον πρωταγωνιστικό ρόλο. Πρόκειται για ένα έργο για την ζωή του Άλαν Τούρινγκ, της ιδιοφυίας που έσπασε τον κώδικα των Ναζί, αλλά τιμωρήθηκε για την διαφορετικότητά του. Πρόκειται για την απίστευτη αληθινή ιστορία του Βρετανού μαθηματικού Αλαν Τούρινγκ. Κάτι που άλλαξε την Ιστορία όταν κατάφερε να σπάσει τον μυστικό κώδικα των Γερμανών κατά τη διάρκεια του Β᾽ Παγκοσμίου Πολέμου. Στη συνέχεια καταδικάστηκε για την ομοφυλοφιλία του και αυτοκτόνησε.

Ο Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος σκηνοθετεί τη Μηχανή του Τούρινγκ με πρωταγωνιστή τον Ορφέα Αυγουστίδη Elina Giounanli/nophoto.gr


Από την 1η Νοεμβρίου στο θέατρο Παλλάς θα παρουσιαστεί για τέταρτη χρονιά το αγαπημένο και δημοφιλές «Master Class» του Terrence McNally με τη Μαρία Ναυπλιώτου να υπακούει στα δικά του σκηνοθετικά σκήπτρα ενσαρκώνοντας τη Μαρία Κάλλας. Ο Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος με την παράσταση αυτή έδωσε τα καλύτερα σκηνοθετικά διαπιστευτήρια.

Από τις 2 Φεβρουαρίου του 2022 στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά θα παρουσιαστεί η παράσταση ”Amadeus” του Πήτερ Σάφερ σε σκηνοθεσία του με πρωταγωνιστές τους: Βαγγέλη Δαούση, Γιάννη Κότσιφα, Μαίρη Μηνά, Γιάννη Νιάρο, Βασίλη Ντάρμα, Γιώργο Τζαβάρα, Γιώργο Τριανταφυλλίδη, και Νίκο Ψαρρά. Η παράσταση θα ανέβει με τη μουσική του Μότσαρτ να ερμηνεύεται ζωντανά επί σκηνής για πρώτη φορά, από ένα κουιντέτο εγχόρδων, σε πρωτότυπες μεταγραφές των έργων του συνθέτη.

Τέλος, στις αρχές Μαρτίου του 2022 ο ταλαντουχος σκηνοθέτης και ηθοποιός θα πρωταγωνιστήσει στο Noises Off του Michael Frayn που θα σκηνοθετήσει ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης. Η ιστορία του «Noises Off» (στην Ελλάδα έχει ανέβει με τίτλο “Το Σώσε”), φέρνει επί σκηνής τα ευτράπελα και τα παρασκήνια ενός περιοδεύοντος θιάσου «δεύτερης κατηγορίας», που ανεβάζει μια σεξοκωμωδία με τίτλο «Nothing On». Στο καστ της πολυαναμενόμενης αυτής παράστασης συναντούμε εκτός από τον Οδυσσέα Παπασπηλιόπουλο τους: Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης, Σμαράγδα Καρύδη, Γιώργος Χρυσοστόμου, Στεφάνια Γουλιώτη, Λένα Παπαληγούρα.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα