Βάνα Μπάρμπα: Ο Στάθης δεν έδειξε το εύρος του ταλέντου του

Βάνα Μπάρμπα: Ο Στάθης δεν έδειξε το εύρος του ταλέντου του

Η Βάνα Μπάρμπα μιλά στο NEWS 247 για την πρώτη της θεατρική δουλειά στο πλευρό του Στάθη Ψάλτη καθώς και την τελευταία φορά που μίλησε μαζί του, ενώ αυτός νοσηλευόταν

Η είδηση του θανάτου του σπουδαίου κωμικού ηθοποιού Στάθη Ψάλτη βύθισε στο πένθος τόσο όσο την πολιτιστική σκηνή της χώρας όσο και τους αμέτρητους θαυμαστές του, στους οποίους είχε χαρίσει απλόχερα γέλιο και χαρά μέσα από τις ταινίες και τους ρόλους του στο θέατρο.

Το News247 μίλησε με τη συμπρωταγωνίστρια του Στάθη Ψάλτη, Βάνα Μπάρμπα, η οποία ξεκίνησε στο πλευρό του τα πρώτα της βήματα στο θέατρο.

Η γνωστή ηθοποιός εμφανώς συγκινημένη μίλησε για την εντύπωση που είχε σχηματίσει για τον κωμικό πρωταγωνιστή όταν τον πρωτογνώρισε καθώς και για την τελευταία τους επικοινωνία, ενώ εκείνος νοσηλευόταν στο νοσοκομείο Άγιας Σάββας.

Πείτε μας δυο λόγια για τον Στάθη Ψάλτη.

«Εμένα ήταν η πρώτη μου θεατρική δουλειά (με τον Στάθη Ψάλτη). Κοριτσάκι ήμουν, 19-20 χρονών όταν είχα βγει Μις Ελλάς. Μου έκανε την πρόταση μετά τα ελληνικά καλλιστεία και πήγα μαζί του στην πρώτη μου δουλειά στο θέατρο. Ήταν ένας πολύ μεγάλος και πολύ ταλαντούχος ηθοποιός με μεγάλη γκάμα στο θέατρο. Αγαπήθηκε από το κοινό και πιστεύω πραγματικά ότι ήταν ένας σπουδαίος κωμικός. Δεν έδειξε το εύρος του ταλέντου του γιατί επέλεξε μόνο έναν δρόμο για να ψυχαγωγεί τον κόσμο.

Αλλά όταν επέλεξε και την άλλη του πλευρά -τον θυμάμαι όταν είχε παίξει στον “Συμβολαιογράφο”, είχε κάνει αυτή τη φοβερή εμφάνιση- ήταν μοναδικός. Ήταν μεγάλο ταλέντο ο Στάθης Ψάλτης. Τώρα καλούνται τα νέα παιδιά το κενό αυτό να το αναπληρώσουν δεόντως».

Έχετε μια μνήμη δυνατή μαζί του, ένα περιστατικό που θυμάστε;

«Τον θυμάμαι στις βιντεοταινίες που κάναμε τότε. Κοριτσάκι ήμουν, (φοβόμασταν ότι δεν μπορούμε) να τον πλησιάσουμε αλλά ήταν πολύ προσιτός γενικά. Ήταν ευχάριστος και πάρα πολύ προσεγγίσιμος, καμία σχέση με πρωταγωνιστή ταινιών.

Τελευταία μας επικοινωνία ήταν όταν προσπάθησα να τον επισκεφτώ στο νοσοκομείο. Δεν πρόλαβα να τον δω. Μας ζήτησε να μην πάμε οπότε αυτό ήταν απολύτως σεβαστό».

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα