Βόλος: Χαμός σε παράσταση του Κιμούλη - Έμειναν όρθιοι δεκάδες θεατές

Η παράσταση του Γιώργου Κιμούλη
Η παράσταση του Γιώργου Κιμούλη THENEWSPAPER.GR

Στα εισιτήρια της θεατρικής παράστασης του Κιμούλη δεν υπήρχε αναγραφή αριθμημένων θέσεων, πράγμα που περιέπλεξε τα πράγματα - "Μπαλάκι" οι ευθύνες.

Μεγάλο ήταν το ενδιαφέρον των Βολιωτών θεατρόφιλων για την παράσταση “Το παγκάκι”, η οποία ανέβηκε το βράδυ της Κυριακής στο θέατρο της Παλιάς Ηλεκτρικής Εταιρείας στον Βόλο με πρωταγωνιστές τον Γιώργο Κιμούλη και τη Φωτεινή Μπαξεβάνη.

Όπως αναφέρει το thenewspaper.gr, εταιρεία παραγωγής όμως, από πιθανό λάθος εξέδωσε περισσότερα εισιτήρια από τα καθίσματα, με αποτέλεσμα δεκάδες θεατές να ταλαιπωρηθούν, αφού πήγαν στην παράσταση, αλλά ή την είδα… όρθιοι, ή έκατσαν στα σκαλοπάτια ή έφυγαν απογοητευμένοι.

ADVERTISING

Αξίζει να αναφερθεί ότι στα εισιτήρια δεν υπήρχε αναγραφή αριθμημένων θέσεων, πράγμα που περιέπλεξε τα πράγματα, αφού… “όποιος πρόλαβε, τον Κιμούλη είδε”.

Στελέχη της εταιρείας παραγωγής επέρριψαν την ευθύνη της αναστάτωσης στους τεχνικούς του θεάτρου, ενώ για την κατάσταση απολογήθηκε από σκηνής ο ίδιος ο δημοφιλής ηθοποιός, ζητώντας συγγνώμη για την ταλαιπωρία.

Μπάχαλο σε παράσταση του Κιμούλη
Μπάχαλο σε παράσταση του Κιμούλη THENEWSPAPER.GR
SHARE:

24Media Network