Χιλιάδες Γάλλοι αψήφησαν τον κορονοϊό για να ντυθούν Στρουμφάκια

Χιλιάδες Γάλλοι αψήφησαν τον κορονοϊό για να ντυθούν Στρουμφάκια

Περίπου 3.500 Γάλλοι συμμετείχαν στη μεγαλύτερη συγκέντρωση Στρουμφακίων με στόχο να σπάσουν το ρεκόρ Guiness.

Λέμε για την Ελλάδα και την αδυναμία πολιτών να συνταχθούν με απλές οδηγίες, όπως είναι η καραντίνα σε περιοχές που έχουν κρούσματα κορονοϊού, αλλά έπειτα από αυτό που έγινε στη Γαλλία, γίνεται ξεκάθαρο πως oι εμπνευστές του Je m’en fous είναι πολλά βήματα μπροστά από τη χώρα μας, σε ανευθυνότητα.

Όπως γράφει το AV Club «η ανθρωπότητα αρνείται να αφήσει το οτιδήποτε να μπει στη μέση των πιο ηλίθιων πιθανών στόχων μας», στο κείμενο που ενημέρωσε για τη συγκέντρωση-ρεκόρ Στρουμφακίων! Ναι, ορθώς διαβάσατε: Στρουμφακίων. Το άρθρο συνεχίζει με το «σε μια απίστευτη παρουσίαση του αδάμαστου ανθρώπινου πνεύματος και της εγγενούς επιμονής του είδους μας προς την αυτοκαταστροφή, περίπου 3.500 άνθρωποι εμφανίστηκαν στο Λαντορνό της Γαλλίας, για να διεκδικήσουν το νέο παγκόσμιο ρεκόρ Guiness, στην κατηγορία “η μεγαλύτερη συγκέντρωση ανθρώπων ντυμένων ως στρουμφάκια”. Και το πέτυχαν».

Ένας εκ των μετεχόντων δήλωσε πως «σκεφτήκαμε πως δεν θα ανησυχούσαμε και πως ως Γάλλοι δεν θα έπρεπε να παραιτηθούμε της προσπάθειας να κάνουμε νέο παγκόσμιο ρεκόρ. Έτσι, γίναμε παγκόσμιοι πρωταθλητές». Μια άλλη πρόσθεσε ότι «ο κορονοϊός δεν είναι σημαντική υπόθεση και εμείς είμαστε στρουμφάκια. Άρα δεν κινδυνεύουμε».

Την επομένη αυτής της συγκέντρωσης, η γαλλική κυβέρνηση ανακοίνωσε πως απαγορεύονται οι συναθροίσεις περισσότερων από 1000 ανθρώπων. Στη συγκεκριμένη χώρα το πρώτο κρούσμα κορονοϊού επιβεβαιώθηκε στα τέλη του Γενάρη. Έκτοτε υπάρχουν περισσότερες από 1.200 περιπτώσεις, αριθμός που κάνει τη Γαλλία τη χώρα με τη δεύτερη μεγαλύτερη έξαρση, μετά την Ιταλία.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα