Άγριες Μέλισσες: Η Ανέτ χαστούκισε τον Δούκα και το twitter αποθέωσε την Δανδουλάκη

Άγριες Μέλισσες: Η Ανέτ χαστούκισε τον Δούκα και το twitter αποθέωσε την Δανδουλάκη
Η Ανέτ χαστούκισε τον Δούκα Youtube

Η σκηνή με το χαστούκι της Ανέτ στον Δούκα στις "Άγριες Μέλισσες" συγκλόνισε τους τηλεθεατές. Πώς σχολίασε το twitter την ερμηνεία της Κάτιας Δανδουλάκη.

Δύο ήταν οι σκηνές που συγκλόνισαν τους τηλεθεατές της επιτυχημένης σειράς του ΑΝΤ1 “Άγριες Μέλισσες” το βράδυ της Τετάρτης (24/06).

Στο γεμάτο εξελίξεις επεισόδιο της Τετάρτης είδαμε τον Μελέτη να κάνει απόπειρα αυτοκτονίας, όταν μαθαίνει πως η βιολογική του μητέρα είναι η Ανέτ.

Είδαμε, όμως, και την Ανέτ να χαστουκίζει τον αδελφό της τον Δούκα, μια κίνηση που σηματοδοτεί την αποκαθήλωση του ισχυρού άντρα του Διαφανίου.

Το twitter συγκλονίστηκε και, παράλληλα, ενθουσιάστηκε με τη συγκεκριμένη σκηνή, καθώς οι τηλεθεατές περιμένουν εδώ και καιρό να βάλει κάποιος τον Δούκα στηθέση του.

Ταυτόχρονα, οι τουιτεράδες ενώ αποθέωσαν την Κάτια Δανδουλάκη για την ερμηνεία της στην εν λόγω σκηνή, γράφοντας πολύ θετικά σχόλια.

Πώς αντέδρασε το twitter στη σκηνή του χαστουκιού


Τι θα δούμε την Πέμπτη (25/06)

Ο αρραβώνας της Δρόσως με τον Ιορδάνη οριστικοποιείται και η Ασημίνα χάνει τον κόσμο κάτω από τα πόδια της. Η Μυρσίνη, όμως, δεν σκοπεύει να μείνει με σταυρωμένα χέρια. Κι ενώ το χωριό έχει ξεσηκωθεί με τη δημοσίευση του άρθρου για τη βιομηχανική ζώνη, οι τρεις υποψήφιοι κοινοτάρχες έρχονται αντιμέτωποι στο καφενείο. Θα πάρει ο Τόλλιας το μέρος του Δούκα; Στο σπίτι των Σεβαστών, η Πηνελόπη ζητάει μπροστά σε όλους διαζύγιο από τον Κλεομένη…

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα