Άγριες Μέλισσες: Η Λενιώ ερωτεύεται - Ο Μελέτης παιδί της Ανέτ;

Άγριες Μέλισσες: Η Ανέτ συζητά με τον Μελέτη
Άγριες Μέλισσες: Η Ανέτ συζητά με τον Μελέτη PRINTSCREEN / ANT1

Η Ανέτ ψάχνει το παιδί της, ενώ η Ελένη έρχεται κοντά με τον Κυπραίο και νιώθει να έχει αλλάξει κάτι μέσα της. Τι θα γίνει στο επεισόδιο της Τρίτης στις "Άγριες Μέλισσες".

Συνεχίζονται οι απανωτές εξελίξεις και ανατροπές αυτή τη βδομάδα στις "Άγριες Μέλισσες", με τους τηλεθεατές να παρακολουθούν με τεράστιο ενδιαφέρον την κορυφαία σειρά του ΑΝΤ1, η οποία θα συνεχίσει και δεύτερη χρονιά.

Τι θα δούμε απόψε

Η Ελένη έρχεται κοντά με τον Κυπραίο και για πρώτη φορά νιώθει κάτι να έχει αλλάξει μέσα της για εκείνον. Η Ανέτ πιέζει τον Δούκα να της αποκαλύψει πού βρίσκεται ο γιος της. Θα της αποκαλύψει όσα ξέρει ο Δούκας;

 Η Παγώνα βρίσκει καταφύγιο στο σπίτι της Βιολέτας και της ζητάει να την βοηθήσει να φύγει από το χωριό. Την ίδια στιγμή, ο Τόλλιας ανησυχεί για την εξαφάνισή της και ψάχνει παντού να τη βρει. Ο Μιλτιάδης παίρνει στα χέρια του τα σχέδια από τα χωράφια που του δίνει ο Δούκας, η Ανέτ όμως φοβάται πως η κίνηση αυτή κρύβει μια παγίδα. 

Η Σμαρώ, η χαρτορίχτρα, πλησιάζει την Ελένη για να μάθει πληροφορίες για τον φόνο του Σέργιου αυτή όμως τη διώχνει κακήν κακώς. Επηρεασμένη από τα λόγια της χαρτορίχτρας, η Μυρσίνη την καλεί στο σπίτι κι η Σμαρώ, εκμεταλλευόμενη τον πόνο της, αρχίζει να στήνει ένα βρώμικο σχέδιο εναντίον της Ελένης…

Spoiler

Σύμφωνα με τα spoilers που κυκλοφορούν, ο Μελέτης είναι το παιδί της Ανέτ, τον οποίον ο Δούκας έχει για δεξί του χέρι στα χωράφια, αλλά και στις "βρωμοδουλειές" του, αφού ουκ ολίγες φορές τον έχει βάλει να λερώσει τα χέρια του με αίμα.

Οι εξελίξεις θα είναι πολλές, αφού όταν γίνει αυτή η αποκάλυψη θα έρθουν τα πάνω - κάτω στο σπίτι των Σεβαστών. Υπενθυμίζεται, επίσης, πως ο Μελέτης είναι ερωτευμένος με την Πηνελόπη, η οποία τελικά αποδεικνύεται ξαδέρφη του.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Άγριες Μέλισσες, ΑΝΤ1
SHARE: