Άγριες Μέλισσες: Ο “Ιορδάνης” μπαίνει στη σειρά και φέρνει τα πάνω-κάτω

Άγριες Μέλισσες: Ο “Ιορδάνης” μπαίνει στη σειρά και φέρνει τα πάνω-κάτω

Νέο πρόσωπο μπαίνει στις "Άγριες Μέλισσες" την Πέμπτη. Πρόκειται για τον νεαρό "Ιορδάνη", τον οποίον υποδύεται ο Λάμπρος Κωνσταντέας. Τι εξελίξεις θα φέρει.

Είχαμε ακούσει για τον νέο χαρακτήρα που θα μπει στις “Άγριες Μέλισσες”, ωστόσο, δεν τον είχαμε δει ακόμη. Ο “Ιορδάνης”, που θα φέρει τα πάνω – κάτω στο Διαφάνι και θα παίξει σημαντικό ρόλο στις εξελίξεις της σειράς, θα κάνει την πρώτη του εμφάνιση στο επεισόδιο της Πέμπτης (04/06), ενώ θα τον υποδυθεί ο 26χρονος ηθοποιός Λάμπρος Κωνσταντέας.

Διαβάστε εδώ τι θα γίνει στα επεισόδια της ερχόμενης βδομάδας

Ο “Ιορδάνης” είναι ένας έμπορος υφασμάτων, από τη Ροδιά, που επισκέπτεται το χωριό στα πλαίσια της συνεργασίας του με τη Ρίζω και την Ουρανία. Έχει κληρονομήσει την επιχείρηση από τον πατέρα του, είναι παιδί εργατικό, ευγενικό και έξυπνο. Υπάρχει, όμως, κι ένας ακόμα λόγος για τις συχνές του επισκέψεις κι αυτός δεν είναι άλλος από τη Δρόσω. Έχει τραβήξει την προσοχή του και ο Ιορδάνης αποφασίζει να ζητήσει τη βοήθεια της Ρίζως για να την προσεγγίσει.

Παρά την αρχική άρνηση της Δρόσως όμως, ο θετικός χαρακτήρας του και οι τρόποι του, την κερδίζουν και ο Ιορδάνης δείχνει αποφασισμένος να την κατακτήσει. Μόνο που αν τα καταφέρει όλη η συμφωνία της Δρόσως και της Ασημίνας θα τιναχτεί στον αέρα. Θα υποκύψει η Δρόσω στο φλερτ ενός ανθρώπου που δείχνει τέλειος για εκείνη, δυσχεραίνοντας ακόμα περισσότερο τη σχέση της με την αδερφή της; Πώς θα αντιδράσει η Ελένη σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο; Τα προβλήματα ανάμεσά τους, μόλις πήραν μια άλλη τροπή…

Η Δρόσω θα του αποκαλύψει πως περιμένει παιδί από έναν άλλο άντρα, ωστόσο, ο Ιορδάνης δεν θα διστάσει να της πει πως είναι διατεθειμένος να την παντρευτεί και το μωρό να μεγαλώσει με εκείνον ως πατέρα. Όταν ο Ιορδάνης μιλήσει στην Λενιώ για τις προθέσεις του απέναντι στη Δρόσω, τότε η Ελένη θα συμφωνήσει. Το σχέδιο της Μυρσίνης και της Ασημίνας, να μεγαλώσουν εκείνες το μωρό της Δρόσως, θα είναι έτοιμο να τιναχτεί στον αέρα.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα