Άγριες Μέλισσες, Spoiler: Η ερωτική πρόταση του Κλεομένη στον Μελέτη

Άγριες Μέλισσες, Spoiler: Η ερωτική πρόταση του Κλεομένη στον Μελέτη
Κλεομένης - Μελέτης από "Άγριες Μέλισσες" Printscreen / ANT1

Τα spoilers για τις "Άγριες Μέλισσες" θέλουν τον Κλεομένη να κάνει ερωτική πρόταση στον Μελέτη. Τι θα κάνει ο Μελέτης. Πώς θα αντιδράσει ο Δούκας όταν το μάθει.

Οι “Άγριες Μέλισσες” κρατούν αμείωτο το ενδιαφέρον του κοινού με τις συνεχείς ανατροπές τους, ενώ οι εξελίξεις που θα δούμε στα επόμενα επεισόδια θα ανεβάσουν την αγωνία στα ύψη.

Η κορυφαία σειρά του ΑΝΤ1 κρύβει πολλές εκπλήξεις για τους τηλεθεατές, οι οποίες γίνονται γνωστές μέσα από διάφορα spoilers, που μας ενημερώνουν για τη συνέχεια του σεναρίου.

Ο Γιώργος Γεροντιδάκης δήλωσε πως ο Μελέτης θα ανακαλύψει το κρυμμένο μυστικό του Κλεομένη και πως θα αντιδράσει πολύ άσχημα, ενώ θα αρχίσει να ξετυλίγεται η ιστορία του.

Οι πληροφορίες του “Tv Έθνος” της Κυριακής όχι μόνο επιβεβαιώνουν όσα αποκάλυψε ο πρωταγωνιστής, αλλά μας δίνουν και μερικά ακόμη στοιχεία για Κλεομένη και μελέτη.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του περιοδικού, ο Κλεομένης θα προσεγγίσει ερωτικά τον Μελέτη, προτείνοντάς του να κάνουν έρωτα, ενώ τον εκβιάζει λέγοντας ότι γνωρίζει πως εκείνος είχε μαχαιρώσει τον Μιλτιάδη.

Οι δύο άντρες θα καβγαδίσουν πολύ άσχημα, ενώ πολύ σύντομα ο Δούκας θα μάθει ότι ο γαμπρός του προσέγγισε ερωτικά τον επιστάτη του και θα έρθουν τα πάνω-κάτω.

Ο Κλεομένης θα περάσει στην αντεπίθεση, αρνούμενος το περιστατικό και αποκαλύπτοντας, παράλληλα, στον Δούκα την παράνομη ερωτική σχέση της Πηνελόπης με τον Μελέτη.

Σκληρή τιμωρία περιμένει τον Μελέτη από τον Δούκα…

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version