#Αν_το_2020_ήταν: Πάρτι εξορκισμού της χρονιάς στο Twitter

#Αν_το_2020_ήταν: Πάρτι εξορκισμού της χρονιάς στο Twitter
Αν το 2020 ήταν δήλωση Twitter y_leontarakis

Λίγο πριν μπει το 2021, οι χρήστες του Twitter δίνουν πόνο ξανά. Πώς θα ήταν το 2020 αν ήταν φαγητό, ρόλος, ατάκα, παίκτης ριάλιτι, ποτό, καρτούν και πολλά ακόμη..

Το 2020 ήταν μια πολύ δύσκολη χρονιά για όλους μας, λόγω του ξεσπάσματος της πανδημίας του κορονοϊού, αλλά και των αναγκαστικών lockdown που μας έχουν απομονώσει από όσους και ό,τι αγαπάμε.

Φοβηθήκαμε, αγχωθήκαμε, κλάψαμε, χάσαμε την υπομονή μας, αλλά συνεχίζουμε..

Το 2020 ήταν μια χρονιά που οι περισσότεροι από εμάς θα θέλουμε να ξεχάσουμε, καθώς βρισκόμαστε με το ένα πόδι στο 2021, με την ελπίδα πως θα έρθουν καλύτερες μέρες για όλους μας.

Ο καθένας από εμάς βίωσε διαφορετικά τη χρονιά αυτή και το μόνο σίγουρο είναι ότι το διαδίκτυο αποτέλεσε μια πηγή χαράς και ξεγνοιασιάς, μέσα στη μαυρίλα που επικρατούσε γύρω μας.

Οι χρήστες του Twitter δεν άφησαν να περάσει τίποτα χωρίς σχολιασμό και το ίδιο κάνουν και τώρα, λίγο πριν αφήσουμε αυτό το “μαύρο” έτος.

Μέσα από το hashtag “#Αν_το_2020_ήταν” οι χρήστες της πλατφόρμας αναρτούν ξεκαρδιστικά ποστ σχετικά με το πώς θα ήταν το 2020 αν ήταν φαγητό, ρόλος, ατάκα, παίκτης ριάλιτι, ποτό, καρτούν και πολλά ακόμη..

Δείτε παρακάτω κάποια από τα καλύτερα:

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα