Απόκριες 2020: Αυτή είναι η φετινή αφίσα του Πατρινού Καρναβαλιού

Απόκριες 2020: Αυτή είναι η φετινή αφίσα του Πατρινού Καρναβαλιού
Η φετινή αφίσα για το Πατρινό Καρναβάλι Facebook Page: ΔΗΜΟΣ ΠΑΤΡΕΩΝ @patrasmunicipality

Παρουσιάστηκε η αφίσα για το Πατρινό Καρναβάλι του 2020 και έλαβε πολλά κολακευτικά σχόλια. Ποιες αφίσες έλαβαν τη δεύτερη και τρίτη θέση στον διαγωνισμό.

Παρουσιάστηκε πριν από μερικές μέρες η αφίσα του περιβόητου Πατρινού Καρναβαλιού για το 2020, η οποία έχει θέμα “Υπέρ, περί, ανά… κύκλο κάνω στη χαρά” και αποτελεί ιδέα, σχεδιασμό και γραφιστική δημιουργία της Μαρίας Μανωλοπούλου από την Πάτρα.

Η αφίσα αναρτήθηκε στην επίσημη σελίδα του Δήμου Πατρέων στο Facebook και έλαβε ιδιαίτερα κολακευτικά σχόλια από τους καρναβαλιστές, οι οποίοι ακολουθούν και συμμετέχουν εδώ και πολλά χρόνια στη διασημότερη αποκριάτικη παρέλαση της Ελλάδας.

Η φετινή αφίσα για το Πατρινό Καρναβάλι Facebook Page: ΔΗΜΟΣ ΠΑΤΡΕΩΝ @patrasmunicipality

Πολλοί καρναβαλιστές και χρήστες του Facebook την χαρακτήρισαν ως “σύγχρονη”, “εξαιρετική”, αλλά και ως την “καλύτερη αφίσα των τελευταίων χρόνων, ενώ σχολίασαν πως “επανέρχεται η ποιότητα στο καρναβάλι”, δίνοντας συγχαρητήρια στη δημιουργό της.

Στην αφίσα κυριαρχούν τα χρώματα του Πατρινού Καρναβαλιού όπως αποτυπώνονται και στο λάβαρο, δηλαδή το μπλε, το κόκκινο και το κίτρινο. Τα χρώματα αποτυπώνονται πάνω σε ένα μίνιμαλ καπέλο αρλεκίνου, ενώ δεν λείπουν οι σερπαντίνες και τα κομφετί. 

Η πρόταση της Μαρίας Μανωλοπούλου προκρίθηκε ανάμεσα σε 28 δημιουργικές προτάσεις που κατατέθηκαν στο πλαίσιο του Πανελλήνιου Διαγωνισμού, τον οποίο διοργάνωσε η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Πατρέων “Καρναβάλι Πάτρας”, όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.

Η δεύτερη βραβευμένη αφίσα από αυτές που συμμετείχαν στον διαγωνισμό, αποτελεί ιδέα, σχεδιασμό και γραφιστική δημιουργία των Γεωργίας Παπαϊωάννου και Ιωάννας Τράμπαρη.

Η δεύτερη βραβευμένη αφίσα carnivalpatras.gr

Η τρίτη βραβευμένη αφίσα είναι της Μαρίας Μανουρά.

Η τρίτη βραβευμένη αφίσα carnivalpatras.gr

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα