Best Friend’s Fear: Η απόλυτη ανατροπή! Φάρσα στη φάρσα του Ουγγαρέζου

Best Friend’s Fear: Η απόλυτη ανατροπή! Φάρσα στη φάρσα του Ουγγαρέζου
Best Friend's Fear - Φάρσα Ουγγαρέζου Youtube

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος και ο Σάββας Πούμπουρας δημιούργησαν το απόλυτο plot twist στη φάρσα που του ετοίμασε ο φίλος του στο Best Friend's Fear.

Η απόλυτη ανατροπή έγινε το βράδυ της Παρασκευής στο Best Friend’s Fear και στη φάρσα που ετοίμασαν στον παρουσιαστή του ΑΝΤ1, Δημήτρη Ουγγαρέζο.

Best Friend's Fear - Φάρσα Ουγγαρέζου Youtube

Συγκεκριμένα, ο φίλος του παρουσιαστή, ο δημοσιογράφος Νίκος Γεωργιάδης, θέλησε να κάνει μια τρομακτική φάρσα στον Ουγγαρέζο σε συνεργασία με τον Σάββα Πούμπουρα. Ο Πούμπουρας, όμως, ενημέρωσε τον Ουγγαρέζο για την φάρσα και μαζί αποφάσισαν να το πάνε ένα βήμα παραπέρα και κάνουν οι ίδιοι μαζί φάρσα στον Γεωργιάδη.

Ο Δημήτρης και ο Νίκος βρέθηκαν στο σπίτι ενός Κρητικού παραγωγού που ήθελε να συνεργαστεί μαζί τους για να διαφημίσει τα προϊόντα του. Μαζί του έμενε η όμορφη αδελφή του, η Κωνσταντίνα, η οποία τον φλέρταρε και επεδίωκε να βρεθεί μόνη της μαζί του, ώστε να γνωριστούν καλύτερα και να έρθουν πιο κοντά.

Best Friend's Fear - Φάρσα Ουγγαρέζου Youtube

Μέχρι που ο αδελφός της, ο γεροδεμένος Κρητικός, βγαίνει εκτός εαυτού και απειλεί τον Δημήτρη Ουγγαρέζο με ένα όπλο. Τότε ο παρουσιαστής αρπάζει ένα βάζο και το σπάει στο κεφάλι του αδελφού, ενώ ο Πούμπουρας μπαίνει “έντρομος” στο σπίτι και φωνάζει στον Ουγγαρέζο ότι πρόκειται για φάρσα και ότι το πιστόλι είναι ψεύτικο.

Ο Ουγγαρέζος γίνεται έξαλλος με τη φάρσα και ο φίλος του ο Νίκος πανικοβάλλεται με όλο το σκηνικό, καθώς εξαιτίας του κινδυνεύει ο ηθοποιός της φάρσας. Μέχρι που ο Σάββας και ο Δημήτρης βάζουν τέλος στο άγχος του “συνεργού” και του εξηγούν ότι ήταν φάρσα στη φάρσα!

Αντιδράσεις στο twitter

Ήταν το απόλυτο plot twist και οι τουιτεράδες το λάτρεψαν! Αξίζει να σημειωθεί, πως το βράδυ της Παρασκευής τη στιγμή της φάρσας έπεσε το twitter.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα