Big Brother 2: Η πρώτη αποχώρηση από το σπίτι είναι γεγονός

Big Brother 2: Η πρώτη αποχώρηση από το σπίτι είναι γεγονός
Ο παίκτης του Big Brother Ισίδωρος Δούνης Glomex

Ο Ισίδωρος Δούνης ήταν ο πρώτος παίκτης που αποχώρησε από το σπίτι του "Μεγάλου Αδερφού". Ο ρόλος του από εδώ και στο εξής και η μεγάλη ανατροπή.

Άκρως ανατρεπτικός επέστρεψε ο δεύτερος κύκλος του Big Brother στον ΣΚΑΪ, καθώς μία μεγάλη έκπληξη περίμενε δυο από τους παίκτες του reality show το βράδυ της πρεμιέρας.

Η Ευδοκία Τσαγκλή και ο Ισίδωρος Δούνης κλήθηκαν να συμμετάσχουν στην πρώτη μονομαχία του παιχνιδιού με στόχο την παραμονή τους σε αυτό, ενώ ο ηττημένος θα αποχαιρετούσε αμέσως τους συμπαίκτες του αλλά και το σπίτι του “Μεγάλου Αδερφού”.

Νικήτρια της μονομαχίας αναδείχθηκε τελικά η Ευδοκία, ενώ ο Ισίδωρος έγινε ο πρώτος παίκτης που αποχώρησε από το σπίτι του “Μεγάλου Αδερφού” με κάποιους από τους συμπαίκτες του να εκφράζουν ανοιχτά την άποψή τους και να σχολιάζουν πως το αποτέλεσμα ήταν άδικο.

Όλα αυτά μέχρι την είσοδό του στο secret room, έναν ιδιωτικό και μυστικό χώρο δίπλα ακριβώς στο υπόλοιπο σπίτι, όπου θα συνεχίσει να κατοικεί για τις επόμενες ημέρες, χωρίς να το γνωρίζουν τα υπόλοιπα άτομα του σπιτιού. Μάλιστα, για την πρώτη εβδομάδα, ο “Μεγάλος Αδερφός” του ανακοίνωσε πως θα έχει ασυλία, ενώ θα έχει την ευκαιρία να γνωρίσει καλύτερα τους συγκάτοικούς του αλλά και να ανατρέψει τα δεδομένα του παιχνιδιού με μία και μόνη του απόφαση.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα