Big Brother 2: Αυτός είναι ο πρώτος αρχηγός – Τα προνόμιά του

Big Brother 2: Αυτός είναι ο πρώτος αρχηγός – Τα προνόμιά του
Το πρώτο αγώνισμα του φετινού Big Brother Glomex

Πραγματοποιήθηκε το πρώτο αγώνισμα του "Big Brother 2". Ποιος από τους παίκτες αναδείχθηκε αρχηγός της εβδομάδας και ποια προνόμια θα έχει.

Πρεμιέρα έκανε το βράδυ της Κυριακής (29/08) ο δεύτερος κύκλος του “Big Brother”, με τους 14 νέους παίκτες να μπαίνουν στο σπίτι και να ξεκινούν το τηλεοπτικό τους ταξίδι.

Τη Δευτέρα (30/08) προβλήθηκε το πρώτο επεισόδιο με την συγκατοίκηση των παικτών στο ριάλιτι, ενώ πραγματοποιήθηκε και ένα αγώνισμα, το οποίο ανέδειξε τον πρώτο αρχηγό της βδομάδας.

Συγκεκριμένα, οι παίκτες έπρεπε να φουσκώσουν μπαλόνια μέχρι να φτάσουν στην κορυφή και να σκάσουν, με την Σύλια Καραμολέγκου να βγαίνει η νικήτρια της δοκιμασίας.

Τα προνόμιά της

Ο αρχηγός έχει ασυλία όλη την εβδομάδα και διαμένει στο Captain’s room, όπου έχει δικό του κρεβάτι, τον δικό του κήπο, τα δικά του τρόφιμα και ζεστό νερό όλη τη μέρα. Μάλιστα, μπορεί να επιλέξει ένα συγκάτοικο για να μείνει μαζί του.

Επίσης, είναι υπεύθυνος για την εύρυθμη λειτουργία του σπιτιού και θα μπορεί να αναθέτει όποια εργασία θέλει σε οποιονδήποτε συγκάτοικο, ενώ έχει την ευθύνη για την επιτυχία της εβδομαδιαίας αποστολής, όπου θα κερδίζονται χρήματα για τον προϋπολογισμό του σπιτιού.

Ποια είναι η Σύλια Καραμολέγκου

Η Instagrammer & TikToker είναι 23 ετών, έχει καταγωγή από Σαντορίνη, ζει στην Αθήνα και δηλώνει γεννημένη για να γίνει… star! Έχει σπουδάσει Αισθητική και Επαγγελματικό Μακιγιάζ με τα οποία ασχολείται επαγγελματικά. To TikTok μπήκε στη ζωή της ξαφνικά πριν ένα χρόνο, όταν άρχισε να «πατάει» πάνω σε βιντεάκια με φωνές. Σήμερα έχει πάνω από 75.000 followers! Θεωρεί ότι το βλέμμα της είναι το πιο σέξι στοιχείο επάνω της και θεωρεί πως ίσως είναι και αυτό που ζηλεύουν σε εκείνη οι γυναίκες και γίνονται ιδιαίτερα ανταγωνιστικές μαζί της!

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα