Big Brother 2: Η εντυπωσιακή πρεμιέρα με την Άννα Μαρία Ψυχαράκη

Big Brother 2: Η εντυπωσιακή πρεμιέρα με την Άννα Μαρία Ψυχαράκη
Ο Γρηγόρης Γκουντάρας και η Ναταλί Κάκκαβα Instagram

Ο δεύτερος κύκλος του reality έκανε πρεμιέρα το βράδυ της Κυριακής (29/8) στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ. Τα νέα πρόσωπα και οι αλλαγές.

Με τον Γρηγόρη Γκουντάρα και τη Ναταλί Κάκκαβα στο τιμόνι της παρουσίασης του Big Brother 2 στον ΣΚΑΪ και την Αφροδίτη Γραμμέλη σε ρόλο σχολιάστριας ξεκίνησε το βράδυ της Κυριακής (29/08), ο νέος κύκλος του reality.

Οι ταυτότητες των 14 νέων παικτών δόθηκαν ήδη στη δημοσιότητα και εκείνοι για τους επόμενους μήνες θα ξεδιπλώσουν κάθε πτυχή του χαρακτήρα τους με σκοπό να μπουν στην καρδιά του τηλεοπτικού κοινού, καθώς αυτό θα είναι που θα τους στηρίζει καθ’ όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού και θα τους δώσει τελικά την ευκαιρία να διεκδικήσουν το χρηματικό έπαθλο των 100.000 ευρώ.

Το νέο παρουσιαστικό δίδυμο του show υποδέχθηκε κάθε έναν από τους παίκτες στο πλατό της εκπομπής, λίγο πριν μπουν στο σπίτι του “Μεγάλου Αδερφού” και εκείνοι συστήθηκαν για πρώτη φορά στο τηλεοπτικό κοινό.

Στο πλατό βρέθηκε από τα πρώτα λεπτά και η νικήτρια του περσινού κύκλου Άννα Μαρία Ψυχαράκη, η οποία έδωσε τις δικές της συμβουλές στους νέους παίκτες.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα