Big Brother: Ο κορονοϊός, το ροζ δωμάτιο και η αμοιβή των παικτών

Big Brother: Ο κορονοϊός, το ροζ δωμάτιο και η αμοιβή των παικτών
Big Brother ΣΚΑΙ

Το Big Brother κάνει πρεμιέρα αυτή την Κυριακή στον ΣΚΑΙ. Όσα ξέρουμε για τους 16 παίκτες. Τα δωμάτια του σπιτιού και οι εκπλήξεις που μας περιμένουν.

Όλα είναι έτοιμα για την μεγάλη πρεμιέρα του “νέου” Big Brother, που έρχεται στον ΣΚΑΙ αυτή την Κυριακή, 15 Μαρτίου, στις 21:00 με παρουσιαστή τον Χάρη Βαρθακούρη.

Δεκαέξι άνθρωποι, άγνωστοι μεταξύ καλούνται να συνυπάρξουν για 15 εβδομάδες μέσα σε ένα σπίτι που παρακολουθείται από κάμερες 24 ώρες το εικοσιτετράωρο. Μακριά από συγγενείς και φίλους, χωρίς Internet, social media και τηλέφωνο θα ζήσουν μια πρωτόγνωρη εμπειρία, ένα μοναδικό”κοινωνικό” πείραμα. Ποιος θα καταφέρει να φτάσει ως το τέλος; 

Ο κορονοϊός

Οι παίκτες έκαναν όλες τις απαραίτητες εξετάσεις προκειμένου να διαπιστωθεί ότι είναι υγιείς, ενώ υποβλήθηκαν ακόμη και σε τεστ για τον κορονοϊό προτού μπουν στο σπίτι. Έχουν ληφθεί όλα τα προληπτικά μέτρα ασφαλείας και έχουν ερωτηθεί όλοι αν ταξίδεψαν πρόσφατα στο εξωτερικό ή αν ήρθαν σε επαφή με κάποιον που ταξίδεψε εκείνος εκτός Ελλάδος. Σύμφωνα με πληροφορίες, έγινε μεγάλη απολύμανση στις εγκαταταστάσεις που θα γυρίζεται 24 ώρες το 24ωρο το ριάλιτι.

Το ροζ δωμάτιο

Το σπίτι βρίσκεται στο Μαρκόπουλο Αττικής και πρόκειται πρόκειται για έναν υπερσύγχρονο χώρο 700 τ.μ. που διαθέτει ακόμα και πισίνα 12 μέτρων, στον οποίο έχουν εγκατασταθεί 56 κάμερες και 50 μικρόφωνα. Για τη διαμόρφωσή του, 20 containers με ειδικό τεχνικό εξοπλισμό κατέφθασαν από την Ολλανδία, ενώ επί δύο μήνες 25 διαφορετικά συνεργεία (περισσότερα από 400 άτομα) εργάστηκαν νυχθημερόν. Πέρα από τα δωμάτια των συμμετεχόντων, θα υπάρχει ένα ξεχωριστό “ροζ” δωμάτιο με διπλό κρεβάτι και με τζακούζι, που όπως φαίνεται θα λειτουργεί σαν έπαθλο.

Οι 16 παίκτες

Από τους 16 παίκτες που θα λάβουν μέρος στο ριάλιτι, οι εννιά θα είναι γυναίκες από τις οποίες οι δύο θα είναι επώνυμες και επτά άνδρες, εκ των οποίων ο ένας θα είναι επώνυμος. Τα ονόματα δεν έχουν διαρρεύσει, ωστόσο, έγινε γνωστό πως ανάμεσα στους παίκτες θα βρίσκεται μια Ελληνοαμερικανίδα που θα αναστατώσει το σπίτι, μία Κρητικιά τραγουδίστρια, ένας sexy μηχανικός, μια γνωστή οδοντίατρος και ένας παντρεμένος αγρότης. Επίσης, ένας πρώην αντιδήμαρχος και μια διαζευγμένη κυρία που ο σύζυγός της τής πήρε τα παιδιά.

Τα χρήματα

Όπως αποκαλύφθηκε, το ποσό που θα παίρνουν μηνιαίως οι παίκτες του Big Brother θα ανέρχεται στα 1.200 ευρώ. Το χρηματικό έπαθλο που θα λάβει ο νικητής του ριάλιτι θα είναι 100.000 ευρώ. Η παραγωγή είναι εσωτερική του ΣΚΑΙ και οι φήμες θέλουν να κοστίζει γύρω στα 3.500.000 ευρώ.

Οι εκπλήξεις

Πολλές εκπλήξεις θα περιμένουν τόσο τους παίκτες, όσο και τους τηλεθεατές του δημοφιλούς ριάλιτι. Οι πληροφορίες λένε πως στο πρώτο επεισόδιο του Big Brother έχει κλείσει συμφωνία και θα κάνει guest ο Γιώργος Τσάκας ο νικητής του πρώτου Big Brother το 2000 – 2001 με παρουσιαστή τον Ανδρέα Μικρούτσικο, ο οποίος συζητά να κάνει guest στα live και στο σπίτι, αλλά και ο Πρόδρομος, που, επίσης, συμμετείχε τότε. Ωστόσο, τόσο ο Τσάκας όσο και ο Πρόδρομος διέψευσαν τις πληροφορίες.

Το σπίτι

Στιγμιότυπα από τους χώρους του σπιτιού.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα