Αγνώριστη η Ντέμι Μουρ: Έγινε ξανθιά και “έριξε” το Instagram

Αγνώριστη η Ντέμι Μουρ: Έγινε ξανθιά και “έριξε” το Instagram
Η ηθοποιός Ντέμι Μουρ Vianney Le Caer/Invision/AP

Νέο hair look για τη Ντέμι Μουρ. Η θεαματική αλλαγή στο χρώμα και το κούρεμα των μαλλιών της, για τις ανάγκες του καινούργιου της ρόλου.

Μια απίστευτη αλλαγή έκανε στα μαλλιά της η γνωστή ηθοποίος Ντέμι Μουρ, αφήνοντας όλους τους θαυμαστές της με το στόμα ανοιχτό.

Η διάσημη σταρ, την οποία έχουμε στο μυαλό μας πάντα με τα μακριά μαύρα μαλλιά της, που αποτελούν κύριο χαρακτηριστικό της εμφάνισής της, έγινε ξανθιά.

Συγκεκριμένα, η Ντέμι Μουρ έβαψε τα μαλλιά της σε μια αρκετά ανοιχτή απόχρωση του ξανθού, ενώ έκανε και ένα τολμηρό σύμμετρο bob κούρεμα, που την κάνει αγνώριστη.

Η γνωστή ηθοποιός προχώρησε στο νέο της hair look για τις ανάγκες του ρόλου της στη σειρά “Brave New World” όπου πρωταγωνιστεί, υποδυόμενη τη “Linda”.

Η ίδια έκανε γνωστή την αλλαγή στην εμφάνισή της μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram, όπου ανήρτησε την παρακάτω φωτογραφία, γράφοντας: “Γνωρίστε τη Linda”.

Μάλιστα, η 57χρονη ηθοποιός δημοσίευσε στον λογαριασμό της και ένα time-lapsed βίντεο, το οποίο δείχνει καρέ – καρέ την μεταμόρφωσή της από μελαχρινή σε ξανθιά.

Στο backstage βίντεο εμφανίζεται μαζί με την hair stylist της, η οποία της βάφει τα μαλλιά, ενώ το συνόδευσε με τη λεζάντα “Becoming Linda!”.

Σημειώνεται ότι η σειρά “Brave New World”, όπου πρωταγωνιστεί η Ντέμι Μουρ, είναι βασισμένη στο ομώνυμο και πολυδιαβασμένο δυστοπικό μυθιστόρημα του Άλντους Χάξλεϋ “Θαυμαστός Καινούριος Κόσμος”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα