Αντίνοος Αλμπάνης: Οργισμένη απάντηση μετά τις επιθέσεις για τα ποστ του εν μέσω πυρκαγιών

Αντίνοος Αλμπάνης: Οργισμένη απάντηση μετά τις επιθέσεις για τα ποστ του εν μέσω πυρκαγιών
Αντίνοος Αλμπάνης papadakispress

Ο Αντίνοος Αλμπάνης προχώρησε σε μια μακροσκελή ανάρτηση στο Instagram, μετά από αρνητικά σχόλια που δέχτηκε.

Ο Αντίνοος Αλμπάνης τις προηγούμενες ημέρες επέλεξε να διαφημίσει κάποια προϊόντα στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Ο γνωστός ηθοποιός δέχτηκε κάποια αρνητικά σχόλια επειδή ανήρτησε τέτοιου είδους περιεχόμενο εν μέσω πυρκαγιών, με τον ίδιο να απαντά στους επικριτές του, λέγοντας πως απλά θα πρέπει να κάνει τη δουλειά του.

«Νιώθω την ανάγκη να κάνω σαφές κάτι το οποίο πολλοί από σας ενδέχεται να αγνοείται και ίσως είναι λογικό. Έλαβα κάποια μηνύματα των οποίων το περιεχόμενο συνοψιζόταν στο εξής: “καλά εδώ κόσμος καίγεται κι εσύ ανεβάζεις προϊόντα στο Instagram;”.

Η απάντηση είναι μία και συγκεκριμένη: τώρα που ο κόσμος καίγεται εσύ πήγες σήμερα στη δουλειά σου; Σου επέτρεψε εργοδότης σου να μην πας στη δουλειά σου επειδή ο κόσμος καίγεται; Μήπως έχεις την πολυτέλεια να σε συντηρεί κάποιος άλλος και να καλύπτει τα έξοδα σου; Δυστυχώς, και το λέω με πόνο καρδιάς, καμιά δουλειά δε σταματάει μπροστά σε καμιά δυστυχία. Καμιά παράσταση δεν ακυρώνεται επειδή έχει ξεσπάσει φωτιά στη χώρα. Κανένα γύρισμα δεν διακόπτεται επειδή έχει προκύψει κάποια καταστροφή. Και προτού βιαστείς να απαντήσεις, να σε ενημερώσω πως από τις απαρχές της διαφήμισης οι καλλιτέχνες ήταν εκείνοι που αναλάμβαναν την προώθηση των προϊόντων.

Συνεπώς ναι. Και αυτό είναι η δουλειά μου. Άρα αυτό που στ’ αλήθεια επιθυμείς να κάνεις, είναι να κρίνεις τον τρόπο που έχω επιλέξει να βιοπορίζομαι. Να κρίνεις τη φύση της ίδιας μου της δουλειάς. Μιας δουλειάς της οποίας δεν έχω πάντα τον έλεγχο γιατί δεσμεύεται από υποχρεώσεις και συμβόλαια.

Μπορείς λοιπόν σε κάθε περίπτωση να διαφωνείς με την εργασία μου αλλά εσύ δεν δεσμεύεσαι να την παρακολουθείς. Και όπως δεν ανακοινώνεις στους τηλεοπτικούς σταθμούς πως θα αλλάξεις κανάλι, το ίδιο μπορείς να κάνεις και με μένα.

Και αναρωτήσου. Σε τέτοιες στιγμές, βαθιάς κρίσης έτσι επιλέγεις εσύ να βοηθήσεις στο κοινωνικό σύνολο; Κρίνοντας;

Με εκτίμηση, Αντίνοος», έγραψε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός.

Δείτε την ανάρτηση του Αντίνοου Αλμπάνη

instagram: Αντίνοος Αλμπάνης

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα