Αντίνοος Αλμπάνης: “Θύμωσα με τον Παπακαλιάτη – Του λέω ‘θα σε μισήσει ο κόσμος'”

Διαβάζεται σε 3'
Αντίνοος Αλμπάνης: “Θύμωσα με τον Παπακαλιάτη – Του λέω ‘θα σε μισήσει ο κόσμος'”
GLOMEX/MEGA

Ο Αντίνοος Αλμπάνης επέστρεψε από τους Παξούς και μίλησε για τα γυρίσματα του Maestro, αποκαλύπτοντας την πιο δύσκολη για εκείνον σκηνή της σειράς

Λίγες ημέρες αφότου γύρισε από τους Παξούς όπου βρέθηκε μαζί με το υπόλοιπο καστ της αγαπημένης σειράς Maestro για τις ανάγκες των γυρισμάτων, ο Αντίνοος Αλμπάνης βρέθηκε καλεσμένος το μεσημέρι του Σαββάτου (01/06) στην εκπομπή «Ακόμη Δεν είδες τίποτα» του MEGA.

Ο αγαπημένος ηθοποιός, μίλησε στον Κωνσταντίνο Τσουρό για τα γυρίσματα του Maestro και περιέγραψε το κλίμα της συνεργασίας αυτής. «Τρία χρόνια τώρα έχουμε περάσει μαγικές στιγμές. Περάσαμε κάτι βραδιές στους Παξούς… Η Μαρία Καβογιάννη είναι μηχανή παραγωγής χαράς. Μαζευόμασταν στα σπίτια και γελούσαμε μέχρι το πρωί. Η Χάρις Αλεξίου είναι ένας μαγικός άνθρωπος. Το πιο σπουδαίο ήταν ότι είχαμε ένα κοινό στόχο, να βγει μία ωραία δουλειά για τον κόσμο. Κανείς δεν έβαλε πάνω το εγώ του» είπε αρχικά.

Με αφορμή τον ρόλο του στη σειρά και τη σχέση του με την Σοφία με τις ευλογίες πλέον του συζύγου της, Φάνη, είπε για τη δική του ζωή: «Στη ζωή μου θέλω να είναι τα πράγματα ξεκάθαρα και σαφή. Να ξέρω που αρχίζω και που τελειώνω. Είμαι μόνος μου. Είμαι η ίδια καλαμιά στον ίδιο κάμπο. Προτιμώ την συντροφικότητα, η επιτυχία δεν θα σε σκεπάσει τη νύχτα».

Όπως αποκάλυψε στη συνέχεια ο Αντίνοος Αλμπάνης, η πιο σκληρή σκηνή για εκείνον στο «Maestro» ήταν όταν έθαβε το σκυλάκι του, την Μπλου.

«Θύμωσα με τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη. Του λέω “καλέ μου άνθρωπε, στο σινεμά και στην τηλεόραση δεν σκοτώνεις σκυλί, θα σε μισήσει ο κόσμος”. Τον Χαράλαμπο τον έφερε σαν φάντασμα στην σειρά, την Μπλου όμως δεν την έφερε» είπε γελώντας ο Αντίνοος Αλμπάνης.

Στη συνέχεια, ο Αντίνοος Αλμπάνης μίλησε και για τις αντιδράσεις που δέχτηκε για το tweet που είχε γράψει στο Χ όπου ανέφερε: «Μια κυρία σήμερα αρνήθηκε να μπει στο ίδιο ασανσέρ με εμένα, γιατί – όπως μου δήλωσε – φοβάται τους άντρες και αυτό εμένα θα μου φάει τουλάχιστον δυο συνεδρίες με τον ψυχίατρο».

«Υπάρχει μία πεποίθηση ότι όσοι πάνε σε ψυχίατρο χρίζουν εγκλεισμού. Το ερμήνευσαν ότι ήταν τόσο βαρύ και ότι έπρεπε να πάω σε ψυχίατρο, ενώ εγώ πηγαίνω εδώ και 6 χρόνια στον ψυχίατρο και συζητάω κάθε βδομάδα τα πράγματα που μου συμβαίνουν» είπε σχετικά και συνέχισε:

«Νόημα έχει ότι είμαι εδώ, υγιής και μπορώ να εργάζομαι και να υπάρχω. Υπήρξαν άνθρωποι που αμήχανα κράτησαν μία σιωπή, την οποία σέβομαι και κατανοώ απόλυτα», είπε όσον αφορά την περιπέτεια που είχε με την υγεία του.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα