“Ας έστελνες” λέει η Μπρίτνεϊ Σπίαρς στον πρώην της και “παίζει όλη τη νύχτα” με “φίλους” της

“Ας έστελνες” λέει η Μπρίτνεϊ Σπίαρς στον πρώην της και “παίζει όλη τη νύχτα” με “φίλους” της
Instagram @britneyspears

Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς γιορτάζει τον χωρισμό, χορεύοντας παρέα με τους "φίλους" της. Τα αποκαλυπτικά βίντεο που ανήρτησε στο Instagram.

Σοκ προκάλεσε στους θαυμαστές της, η είδηση του διαζυγίου της Μπρίτνεϊ Σπίαρς (Britney Spears) και του Σαμ Ασγκάρι (Sam Asghari), 14 μόλις μήνες μετά από τον γάμο τους.

Σύμφωνα με τα αμερικανικά ΜΜΕ, το ζευγάρι είχε ένα μεγάλο καβγά τις προηγούμενες εβδομάδες, με αφορμή κάποιες φήμες για φερόμενη απιστία της 41χρονης pop star.

Την είδηση έκανε αρχικά γνωστή το TMZ, αναφέροντας πως οι δυο τους τσακώθηκαν έντονα και ο Σαμ έφυγε από το σπίτι όπου έμεναν μαζί, μετακομίζοντας σε ένα δικό του μέρος, ενώ το People, επικαλούμενο πηγή του, ανέφερε πως ο 29χρονος γυμναστής και ηθοποιός υπέβαλε ήδη αίτηση διαζυγίου.

Η Μπρίντεϊ Σπίαρς προχώρησε σε νέες αναρτήσεις στο Instagram, λίγες ημέρες μετά τη γνωστοποίηση του χωρισμού της.

Στο πρώτο βίντεο η Μπρίτνεϊ εμφανίζεται στο κρεβάτι τόπλες με ένα ροζ εσώρουχο και μαύρες μπότες. Πάνω στο κρεβάτι η τραγουδίστρια κάνει κινήσεις με τα πόδια, κρατώντας το στήθος της.

Στο δεύτερο βίντεο η ίδια χορεύει με ένα πράσινο φόρεμα και έναν άνδρα, ο οποίος φαίνεται να της γλείφει το πόδι. Στη συνέχεια την τραγουδίστρια κρατούν αρκετοί άνδρες.

Στη λεζάντα του βίντεο έγραψε: «Όταν πας να συναντηθείς με έναν λεγόμενο “φίλο” και οδηγείς μια ώρα για κοτόπουλο!!! Έπειτα πρέπει να περιμένετε στο αυτοκίνητο και πρέπει να χρησιμοποιήσετε την τουαλέτα… Ήξερα ότι οι παππούδες είχαν πληροφορηθεί επειδή το αυτοκίνητο στο οποίο ήμουν δεν είχε χρησιμοποιηθεί ποτέ πριν… άρα πώς με ακολούθησα; Ο δρόμος του φαραγγιού του Malibu είναι ο πιο φρικτός δρόμος που μπορείς να οδηγήσεις ποτέ… οπότε τι κάνει μια σκύλα σαν εμένα!!??! Φοράω το πράσινο φόρεμά μου και εμφανίζομαι στους φίλους μου!!! Κάλεσα τα αγαπημένα μου αγόρια και ΠΑΙΖΑ ΟΛΗ ΤΗ ΝΥΧΤΑ!!!»

Τα βίντεο στο Instagram

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα