Μπέλα Χαντίντ: Αντιδράσεις για την φωτογράφιση πάνω σε άλογο – “Το βασανίζεις”

Διαβάζεται σε 3'
Μπέλα Χαντίντ
Μπέλα Χαντίντ Evan Agostini/Invision/AP IMAGES

Οργή προκάλεσε σε ορισμένους χρήστες των social media η φωτογράφιση της Μπέλα Χαντίντ πάνω σε άλογο για το εξώφυλλο της ιταλικής Vogue. Τα αρνητικά σχόλια.

Ένα δυναμικό come-back στον χώρο της μόδας έκανε το διάσημο super model Μπέλα Χαντίντ, που για αρκετό καιρό απείχε για προσωπικούς λόγους.

Η 27χρονη καλλονή είχε αφιερώσει χρόνο στον εαυτό της το προηγούμενο διάστημα, κάνοντας ένα διάλειμμα μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, για να επικεντρωθεί στην ψυχική της υγεία αλλά και στη χρόνια μάχη της με τη νόσο Lymes.

Η Μπέλα Χαντίντ, που είναι λάτρης των αλόγων, επέστρεψε με ένα εξώφυλλο που συνδυάζει την αγάπη της για τα συγκεκριμένα ζώα και, φυσικά, την μόδα.

Συγκεκριμένα, πόζαρε για το εξώφυλλο της ιταλικής Vogue, στο τεύχος του Απριλίου 2024, όρθια πάνω σε ένα άλογο, ξυπόλυτη, φορώντας ένα μακρύ μπεζ φόρεμα.

Εκτός από την εν λόγω πόζα, η Μπέλα Χαντίντ φωτογραφήθηκε και ξαπλωμένη πάνω στο άλογο, με ένα μωβ outfit με κρόσια, αλλά και καθισμένη σε αυτό με τζιν και καπαρντίνα.

Η ίδια μοιράστηκε, μάλιστα, διάφορα καρέ από την φωτογράφιση – και backstage από το ανέβασμά της στο άλογο – στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Οι αντιδράσεις για το άλογο και το εξώφυλλο

Οι περισσότεροι θαυμαστές της, την αποθέωσαν για το come-back της, δείχνοντας ενθουσιασμένοι για το γεγονός ότι αυτή η επάνοδος συνδυάστηκε με την αγάπη της για τα άλογα.

Ωστόσο, αρκετοί φαν θεώρησαν εντελώς λάθος το concept του να σταθεί όρθια στο άλογο, πατώντας στην πλάτη του, σχολιάζοντάς το στα social media.

“Αυτό είναι απαίσιο, γιατί να σταθείς πάνω στην πλάτη του αλόγου;”, “Καημένο άλογο”, “Κατεβάστε την από το ζώο”, “Γιατί δεν σταματούν να προκαλούν στρες στα καημένα τα άλογα;” ήταν μερικά από τα σχόλια.

“Σκληρό. Η πλάτη του αλόγου δεν είναι κάτι για να σταθείς, δεν είναι σκηνή. Είναι ζωντανό ον, θα ήθελες να στέκεται κάποιος στην πλάτη σου για να φωτογραφηθεί;” έγραψε ένας άλλος, ενώ δεν έλειψαν και τα σχόλια περί βασανισμού: “Αγαπά τα άλογα και εδώ βασανίζει ένα απ’ αυτά”.

Κάποιοι έσπευσαν να την υπερασπιστούν, απαντώντας πως δεν είναι δυνατόν να πονάει το άλογο από το βάρος της Μπέλα Χαντίντ.

Αξίζει να σημειωθεί πάντως, πως υπήρξαν και κάποια αρνητικά σχόλια που δεν αφορούσαν την διαχείριση του αλόγου, αλλά το ίδιο το εξώφυλλο και το γεγονός πως δεν φαινόταν ούτε το κεφάλι ούτε η ουρά του αλόγου, με αποτέλεσμα να μοιάζει αμήχανο.

“Τι εξώφυλλο είναι αυτό;”, “Είναι πολύ αμήχανα “κροπαρισμένο” το εξώφυλλο”, Θα ήθελα να βλέπω ολόκληρο το άλογο, είναι πολύ περίεργο από αυτή τη γωνία”, “Η Μπέλα τέλεια, ο φωτογράφος θα έπρεπε όμως να απολυθεί” έγραψαν ορισμένοι θαυμαστές της.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα