Bianca Censori: Εμφανίστηκε πάλι γυμνή και υπάρχει λόγος

Διαβάζεται σε 2'
Η Bianca Censori
Η Bianca Censori AP @Mark Von Holden

Η Bianca Censori επέλεξε να φορέσει ένα μικροσκοπικό στράπλες τοπ, κι ένα φλούο πράσινο καλσόν, χωρίς εσώρουχο, αφήνοντας ελάχιστα στη φαντασία.

Συνεχίζει τις αποκαλυπτικές δημόσιες εμφανίσεις της η σύζυγος του Kanye West, Bianca Censori. Η 29χρονη αρχιτέκτονας εμφανίστηκε χθες, Καθαρά Δευτέρα (18/03) μαζί με τον διάσημο μουσικό στο Μπέβερλι Χιλς και κατάφερε να τραβήξει ξανά τα βλέμματα πάνω της με το νέο της σχεδόν γυμνό outfit.

Αυτήν τη φορά, η Censori επέλεξε να φορέσει ένα μικροσκοπικό στράπλες τοπ, κι ένα φλούο πράσινο καλσόν, χωρίς εσώρουχο, αφήνοντας  ελάχιστα στη φαντασία.

 

Σημειώνεται ότι δεν είναι η πρώτη φορά που η Bianca Censori επιλέγει να εμφανιστεί μόνο με το καλσόν της: Στις 27 Φεβρουαρίου, εμφανίστηκε δημόσια στο Παρίσι, όπου βρίσκεται για την Εβδομάδα Μόδας, ξανά χωρίς να φοράει εσώρουχο.

Συγκεκριμένα, η  Censori εθεάθη να βγαίνει με τον Kanye West από ένα SUV και να περπατά στο πεζοδρόμιο, φορώντας ένα διάφανο καλσόν – κολάν, που άφηνε εκτεθειμένα τα ευαίσθητα σημεία του σώματός της.

Στο πάνω μέρος, φορούσε μία μπεζ γούνα, ενώ δεν φαινόταν να υπάρχει μπλούζα, πουκάμισο ή σουτιέν κάτω από αυτήν.

Γιατί ντύνεται έτσι η Bianca Censori;

Πολλοί αναρωτώνται εάν οι αποκαλυπτικές επιλογές της Censori οφείλονται σε προσωπικό στυλ ή σε κάποιου είδους power game, στο οποίο μπορεί να συμμετέχει μαζί με τον West. Σύμφωνα με αμερικανούς συντάκτες του ψυχαγωγικού ρεπορτάζ, μπορεί να υπάρχει κι ένας πιο… στρατηγικός λόγος για τα γυμνά outfits της 29χρονης.

Ειδικότερα, όπως αναφέρεται, ο West πιθανώς κοπιάρει τη στρατηγική των αποκαλυπτικών εμφανίσεων που χρησιμοποίησε εντέχνως η πρώην σύζυγός του, Kim Kardashian, για να τραβά συνεχώς το ενδιαφέρον και να βρίσκεται στην επικαιρότητα. Ένα σχέδιο με το οποίο η Censori φέρεται να είναι απόλυτα σύμφωνη. «Ο Κάνιε κατανοεί τη δύναμη που έχει το να σοκάρεις και προσπαθεί να το εκμεταλλευτεί για να “σπάσει” το Διαδίκτυο. Νομίζω ότι πολλοί άνθρωποι αρχίζουν να νιώθουν μάλλον άβολα για το γεγονός ότι αισθάνεται ότι μπορεί να κάνει ό,τι θέλει με τη σύντροφό του» δήλωσε ο βρετανός γκουρού του PR, Mark Borkowski, στην Daily Mail.

 

 

 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα