Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Τα έφτιαξε με τον Πολ Ρίτσαρντ Σόλιζ – Το βαρύ ποινικό του μητρώο

Διαβάζεται σε 2'
Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Τα έφτιαξε με τον Πολ Ρίτσαρντ Σόλιζ – Το βαρύ ποινικό του μητρώο
Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς Chris Pizzello/Invision/AP

Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς σύναψε σχέση με τον πρώην καθαριστή της, Πολ Ρίτσαρντ Σόλιζ, ο οποίος έχει ουκ ολίγα μπλεξίματα με τον νόμο.

Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς φημολογείται πως βγαίνει με τον πρώην καθαριστή της, Πολ Ρίτσαρντ Σόλιζ, ο οποίος είχε στο παρελθόν αρκετά προβλήματα με τον νόμο.

Συγκεκριμένα, ο 37χρονος έχει κατηγορηθεί για πολλαπλά πλημμελήματα και για κακούργημα, με το μητρώο του να βαραίνουν κατηγορία για διατάραξη της ειρήνης, για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο, για οδήγηση χωρίς άδεια, αλλά και οπλοφορία.

Ο ίδιος είχε προσληφθεί από τη Μπρίτνεϊ Σπίαρς «για να καθαρίζει τις τουαλέτες, να σκουπίζει τα δάπεδα και να μαζεύει τα σκουπίδια γύρω από την έπαυλή της», σύμφωνα με την Page Six.

Ωστόσο, απολύθηκε γρήγορα, επειδή αποκαλύφθηκαν οι κατηγορίες σε βάρος του. Τόσο εκείνος, όσο και η ποπ σταρ εθεάθησαν σε πολλές εξόδους μαζί στα τέλη του Αυγούστου.

 

Μια πηγή από το περιβάλλον της Μπρίτνεϊ Σπίαρς αναφέρει πως η σχέση τους δημιουργήθηκε, ενώ η ίδια ήταν παντρεμένη με τον Σαμ Ασγκάρι.

Ωστόσο, άλλη πηγή διαψεύδει αυτή τη δήλωση, αναφέροντας πως η γνωστή καλλιτέχνιδα ουδέποτε απάτησε τον σύζυγό της, αλλά το φλερτ της με τον Σόλιζ ξεκίνησε αργότερα.

Ο εκπρόσωπος της Μπρίτνεϊ Σπίαρς από τη μεριά του υποστήριξε πως η τραγουδίστρια και ο Πολ Ρίτσαρντ Σολίζ έβγαιναν για ένα πολύ μικρό διάστημα.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα