Britney Spears – Sam Asghari: Χωρίζουν μετά από 14 μήνες γάμου

Britney Spears – Sam Asghari: Χωρίζουν μετά από 14 μήνες γάμου
Μπρίτνεϊ Σπίαρς και Σαμ Ασγκάρι Jordan Strauss/Invision/AP IMAGES

Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς και ο Σαμ Ασγκάρι είχαν έναν έντονο καβγά, μετά από φήμες για απιστία της τραγουδίστριας, οδηγώντας στην κατάθεση διαζυγίου εκ μέρους του 29χρονου.

Προς το διαζύγιο οδεύει ο γάμος της Μπρίτνεϊ Σπίαρς (Britney Spears) και του Σαμ Ασγκάρι (Sam Asghari), οι οποίοι παντρεύτηκαν πριν από περίπου 14 μήνες, τον Ιούνιο του 2022.

Σύμφωνα με τα αμερικανικά ΜΜΕ, το ζευγάρι είχε ένα μεγάλο καβγά τις προηγούμενες εβδομάδες, με αφορμή κάποιες φήμες για φερόμενη απιστία της 41χρονης pop star.

Την είδηση έκανε αρχικά γνωστή το TMZ, αναφέροντας πως οι δυο τους τσακώθηκαν έντονα και ο Σαμ έφυγε από το σπίτι όπου έμεναν μαζί, μετακομίζοντας σε ένα δικό του μέρος. Πρόσθεσε, επίσης, πως υπήρχαν εδώ και καιρό προβλήματα στον γάμο τους.

Όπως αναφέρει το People, επικαλούμενο πηγή του, ο 29χρονος γυμναστής και ηθοποιός – μοντέλο υπέβαλε ήδη αίτηση διαζυγίου.

Τα αμερικανικά ΜΜΕ κάνουν λόγο για ένα προγαμιαίο συμβόλαιο το οποίο προστατεύει τα περιουσιακά στοιχεία της διάσημης τραγουδίστριας, καθώς προβλέπει πως σε περίπτωση χωρισμού η pop star θα διατηρήσει όσα έχει αποκτήσει πριν από τον γάμο τους.

Το ζευγάρι γνωρίστηκε το 2016 στα γυρίσματα του μουσικού βίντεο “Slumber Party” της τραγουδίστριας και παντρεύτηκε το 2022 σε μια γαμήλια τελετή στο σπίτι της, στην Καλιφόρνια, περίπου 6 μήνες μετά την “κατάκτηση της ελευθερίας της”.

Ο Σαμ ασγκάρι είχε υποστηρίξει δημοσίως την Μπρίτνεϊ Σπίαρς κατά τη διάρκεια της δικαστικής μάχης της για την κηδεμονία από τον πατέρα της.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα