Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Χάος σε εστιατόριο – Υπέστη “μανιακό επεισόδιο και κατάρρευση”

Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Χάος σε εστιατόριο – Υπέστη “μανιακό επεισόδιο και κατάρρευση”
Μπρίτνεϊ Σπίαρς Chris Pizzello/Invision/AP

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει ένα νέο βίντεο με πρωταγωνίστρια τη Britney Spears, το οποίο δείχνει την έντονη ενόχλησή της από θαυμαστές μέσα σε εστιατόριο.

Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς υπέστη «μανιακό επεισόδιο» και «κατάρρευση» σε εστιατόριο του Λος Άντζελες, όταν αντιλήφθηκε ότι θαμώνες του καταστήματος την τραβούν φωτογραφίες σαν παπαράτσι, σύμφωνα με όσα μεταδίδει το TMZ.

Συγκεκριμένα, η γνωστή ποπ σταρ έτρωγε σε εστιατόριο του Λος Άντζελες μαζί με τον σύζυγό της, Σαμ Ασγκάρι και τον σωματοφύλακά της και όταν κατάλαβε ότι οι θαμώνες την τραβούσαν φωτογραφίες και βίντεο «κατέρρευσε» μετά από ένα «μανιακό επεισόδιο».

Στα πλάνα του Μέσου, η Μπρίτνεϊ Σπίαρς φαίνεται να προσπαθεί να καλύψει το πρόσωπό της με το μενού του εστιατορίου ώστε να αποφύγει τα αδιάκριτα βλέμματα και τους φακούς των πελατών.

Σύμφωνα με το Μέσο, αυτόπτες μάρτυρες ισχυρίζονται ότι η τραγουδίστρια φαινόταν να αναστατώνεται όλο και περισσότερο και άρχισε να «φωνάζει» και να λέει «ασυναρτησίες».

Η καλλιτέχνιδα συνέχισε να φωνάζει, όταν τελικά ο σωματοφύλακάς της κατάφερε να την απομακρύνει από το εστιατόριο, ενώ λίγο αργότερα επέστρεψε μόνος για να πληρώσει τον λογαριασμό.

Δείτε παρακάτω το σχετικό βίντεο:

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσειςκαλη ερωτ

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα