Celine Dion: “Αν δεν μπορώ να περπατήσω, θα μπουσουλήσω” – Το trailer του ντοκιμαντέρ της

Διαβάζεται σε 2'
Celine Dion
Celine Dion Richard Shotwell/Invision/AP IMAGES

Συγκινεί το πρώτο trailer του ντοκιμαντέρ “I Am: Celine Dion” για τη ζωή της αγαπημένης τραγουδίστριας. Τι λέει για τη μάχη με το SPS.

Ένα συναρπαστικό trailer δόθηκε στη δημοσιότητα από την Αmazon για το επερχόμενο ντοκιμαντέρ “I Am: Celine Dion” της αγαπημένης Καναδής τραγουδίστριας.

Μέσα σε δύο λεπτά ξετυλίγεται η αγάπη της για τη μουσική που “καθοδήγησε τη ζωή της, ενώ παράλληλα προβάλλει την αυθεντικότητά της”, καθώς παλεύει με το σύνδρομο του δύσκαμπτου ατόμου, μια σπάνια νευρολογική διαταραχή.

Η ταινία λειτουργεί ως ένα γράμμα αγάπης προς τους θαυμαστές της δίνοντας την υπόσχεση ότι θα κάνει τα πάντα για να σώσει τη φωνή της.

“Η φωνή κατευθύνει τη ζωή μου. Όταν η φωνή σου σού φέρνει χαρά, είσαι η καλύτερη εκδοχή του εαυτού σου. Διαγνώστηκα με ένα σπάνιο νευρολογικό σύνδρομο και μέχρι τώρα δεν ήμουν έτοιμη να πω τίποτα. Αλλά τώρα είμαι έτοιμη ακούγεται να λέει στο trailer.

“Βλέπω τη ζωή μου και αγαπώ κάθε κομμάτι της. Όταν ένα κορίτσι αγαπάει τα παπούτσια του, θα βρει πάντα τρόπους να της ταιριάξουν. Όποιο κι αν είναι το νούμερο, δώστε το μου και πάμε” σημειώνει η Celine Dion.

Όπως λέει στο ντοκιμαντέρ η διάσημη τραγουδίστρια, συγκινημένη: “Είναι φανταστικό να κάνεις ηχογραφήσεις. Αλλά ακόμα πιο φανταστικό να ανεβαίνεις στη σκηνή. Το δύσκολο δεν είναι να δίνεις συναυλίες αλλά να τις ακυρώνεις. Δουλεύω σκληρά καθημερινά, αλλά πρέπει να παραδεχτώ ότι είναι ένας αγώνας“.

Η Celine Dion “λυγίζει” και εξομολογείται: “Μου λείπει ο κόσμος. Μου λείπει τόσο πολύ. Αν δεν μπορώ να τρέξω, θα περπατήσω. Αν δεν μπορώ να περπατήσω, θα μπουσουλήσω. Δεν θα σταματήσω”.

Δείτε το trailer του “I Am: Celine Dion”

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα