Δεν μπορείς να μαντέψεις τι κάνει η Dua Lipa στο βίντεο με τα 33.000.000 views

Διαβάζεται σε 2'
Δεν μπορείς να μαντέψεις τι κάνει η Dua Lipa στο βίντεο με τα 33.000.000 views
H Dua Lipa Instagram / @dualipa

Το πιο αδιάφορο περιεχόμενο βίντεο διάρκειας 10” της Dua Lipa ξεπέρασε τα 33.000.000 views.

Τα social media επιτρέπουν στους celebrities να μοιράζονται ‘κομμάτια’ της πραγματικής τους ζωής με τους φαν τους. Δηλαδή, μακριά από τα φώτα και τη λάμψη. Δεν είναι η ώρα να αναφερθούμε στο πώς αυτό καταλήγει να επηρεάσει τη ψυχική υγεία και των δυο πλευρών.

Είναι η στιγμή να αποκαλύψουμε το βίντεο με μια καθημερινή στιγμή της Dua Lipa που θα τη λέγατε και αδιάφορη. Εν τούτοις, έχει συγκεντρώσει περισσότερα από 33.000.000 views.

Η αδελφή της πόσταρε την pop star να ψήνει γαρίδες σε σχάρα. Το αναπαρήγαγε σε μεγάλη κλίμακα το @Popcrave με τη λεζάντα «Η Dua Lipa μαγειρεύει γαρίδες σε νέο βίντεο».

Οπως εξηγεί ειδικός παρατηρητής, με αυτόν τον πολύ απλό τρόπο, το μέσο έδωσε στην στιγμή μια viral αίσθηση, παραδίδοντας μάθημα για το πώς οι λεπτομέρειες της ζωής μιας διασημότητας μπορούν να γίνουν το επίκεντρο της προσοχής του κοινού.

Ένας από τους λόγους που «απογειώθηκαν» τα views είναι και οι αμφιλεγόμενες ικανότητες της 28χρονης στη μαγειρική.

Κάποιοι σχολίασαν πως το μπάρμπεκιου δεν είναι αναμμένο και έτσι προέκυψε η θεωρία πως όλο το περιεχόμενο ήταν σκηνοθετημένο.

Στο τέλος της ημέρας, τα εκατομμύρια views αποδόθηκαν στο χάρισμα της Dua Lipa να κάνει δημοφιλή και την πιο βαρετή στιγμή της ημέρας της.

«Το ειλικρινές ενδιαφέρον για τη ζωή της, σε συνδυασμό με την παιχνιδιάρικη ασάφεια των δεξιοτήτων της στο ψήσιμο στη σχάρα, δημιουργεί μια τέλεια καταιγίδα για viral περιεχόμενο. Το μαγείρεμα της γαρίδας Dua Lipa είναι κάτι περισσότερο από ένα απλό βίντεο: είναι μια πολιτιστική στιγμή, που μας υπενθυμίζει πώς οι διασημότητες μπορούν να μας επηρεάσουν και να μας αιχμαλωτίσουν με τον πιο απροσδόκητο τρόπο».

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα