Δέσποινα Βανδή: Τραγούδησε το “Γέλα μου” και συγκίνησε

Διαβάζεται σε 2'
vandi
Δέσποινα Βανδή Αντώνης Ρέμος Instagram@papamerikaterina

Με λίγα συγκινητικά λόγια και ενώνοντας τις φωνές τους η Δέσποινα Βανδή με τον Αντώνη Ρέμο και την Ελένη Φουρέιρα αποχαιρέτησαν από τη σκηνή τον Βασίλη Καρρά.

Συγκίνηση και νοσταλγία έφερε η εμφάνιση της Δέσποινας Βανδή στο νυχτερινό μαγαζί που εμφανίζεται ο Αντώνης Ρέμος με την Ελένη Φουρέιρα.

Η γνωστή τραγουδίστρια διασκέδασε την Κυριακή (14/01) με την παρέα της και κατά τη διάρκεια της βραδιάς προσκλήθηκε να ανέβει στη σκηνή, για να πουν με τον δικό τους τρόπο ξανά ένα “αντίο” στον Βασίλη Καρρά, ο οποίος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 70 ετών βυθίζοντας στη θλίψη τον καλλιτεχνικό και όχι μόνο κόσμο.

Η Δέσποινα Βανδή αποδέχθηκε την πρόταση, με τον Αντώνη Ρέμο να μοιράζεται με τους παρευρισκόμενους ιστορίες από τα πρώτα βήματα της τραγουδίστριας όταν κατέβηκε από τη Θεσσαλονίκη στην Αθήνα με τον Βασίλη Καρρά, και όλοι μαζί να ερμηνεύουν στη συνέχεια το “Γέλα μου“.

“Πρώτη φορά στην Αθήνα κατέβηκε η Δέσποινα με τον Βασίλη. Ο Βασίλης της έδωσε το γήπεδο και μετά της έγραψε αυτό το υπέροχο τραγούδι και σήμερα θα το πούμε για εκείνον, όχι για εμάς. Όλοι μαζί θα το πούμε για τον Βασίλη μας, γιατί τον αγαπάμε και θα τον αγαπάμε για πάντα”, είπε ο τραγουδιστής.

Τότε τον λόγο πήρε η Δέσποινα Βανδή και φανερά φορτισμένη θύμισε στους νεότερους πως το “Γέλα μου” “ήταν το πρώτο της τραγούδι, το 1994.

 

Υπενθυμίζεται πως η Δέσποινα Βανδή κυκλοφόρησε τον πρώτο της δίσκο με τίτλο “Γέλα μου” το 1994 με τη συμβολή του Βασίλη Καρρά. Το ομώνυμο τραγούδι, όπως και το “Αδιέξοδο”, είναι σε στίχους του αγαπημένου καλλιτέχνη.

Δείτε το απόσπασμα:

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα