Δήμητρα Αλεξανδράκη: “Παρέλυσα από τη δεξιά μου πλευρά”

Δήμητρα Αλεξανδράκη: “Παρέλυσα από τη δεξιά μου πλευρά”
Η Δήμητρα Αλεξανδράκη μέσα από το νοσοκομείο glomex

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη μίλησε μέσα από το νοσοκομείο για το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε.

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη μίλησε στην εκπομπή “Super Katerina” για την κατάσταση της υγείας της, μετά το σοβαρό πρόβλημα που αντιμετώπισε, το οποίο την οδήγησε σε πολυήμερη νοσηλεία.

Όπως αποκάλυψε η ίδια και ο γιατρός της, το μοντέλο παρέλυσε από τη μία πλευρά λόγω των πόνων, καθώς υπέστη μια λοίμωξη του ουροποιητικού συστήματος, που μπορεί να απειλήσει την υγεία των νεφρών.

“Πρόκειται για μία πολύ σοβαρή λοίμωξη. Είναι πολύ συχνή περίπτωση και απειλεί μέχρι και την υγεία του νεφρού αν δεν το προσέξει κανείς. Είναι τόσο έντονα τα συμπτώματα που μας ήρθε η Δήμητρα, αλλά και άλλα άτομα που μας έρχονται με αυτή τη λοίμωξη. Οι ενοχλήσεις ήταν έντονες” είπε χαρακτηριστικά ο γιατρός της.

Με τη Δήμητρα να συνεχίζει: “Εγώ δεν πάω εύκολα στο νοσοκομείο. Παρέλυσα από τη δεξιά μου πλευρά. Δεν μπορούσα να πατήσω το δεξί μου πόδι από τον πόνο στο νεφρό. Ανέβασα πυρετό μέχρι 39,6″.

Το μοντέλο, μάλιστα, “λύγισε” on camera, λόγω της ταλαιπωρίας που έχει περάσει τελευταία, ενώ αποκάλυψε ότι λόγω έντονου άγχους, το τελευταίο 6μηνο είχε σοβαρά θέματα με τα γυναικολογικά της.

“Σε λίγο βγαίνω από το νοσοκομείο αλλά θα συνεχίσω τη θεραπεία από το σπίτι. Δεν έχει τελειώσει όλο αυτό”, κατέληξε η Δήμητρα Αλεξανδράκη.

Δείτε παρακάτω το εν λόγω απόσπασμα:

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα