Δήμητρα Αλεξανδράκη: Το #MeToo στην Ελλάδα είναι για τα σκουπίδια

Διαβάζεται σε 2'
alexandraki
Δήμητρα Αλεξανδράκη Papadakis Press

Μία τοποθέτηση που θα συζητηθεί έκανε στις τηλεοπτικές κάμερες η Δήμητρα Αλεξανδράκη για το κίνημα #MeToo.

Την άποψή της για το κίνημα #MeToo μοιράστηκε η Δήμητρα Αλεξανδράκη με το μοντέλο να ξεσπά.

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη σχολίασε πως τα αληθινά θύματα δεν έχουν βγει να μιλήσουν και τόνισε πως ενώ όλοι γνωρίζουν κανείς δεν μιλάει, κρίνοντας πως το MeToo στην Ελλάδα είναι επιλεκτικό.

“Δυστυχώς ή ευτυχώς θα συμφωνήσω, γιατί τα πραγματικά θύματα που είμαστε, δεν έχουμε μιλήσει ποτέ. Το metoo στην Ελλάδα είναι για τα σκουπίδια και είναι πραγματικότητα και δεν με ενδιαφέρει. Να έρθει ο οποιοσδήποτε να μου πει οτιδήποτε. Έχουμε καλέσει το metoo σε πραγματικά περιστατικά και δεν εμφανίστηκε ποτέ. Όλοι κρύβονται πίσω από το δάχτυλό τους και με το που κλείνουν οι κάμερες, όλοι τα συζητάνε. Αλλά στην πραγματικότητα και στην ουσία τι γίνεται; Τίποτα. Επιλεκτικό το metoo στην Ελλάδα. Επιλεκτικά όλα”, είπε σε έντονο τόνο η Δήμητρα Αλεξανδράκη.

Οι δηλώσεις της Δήμητρας Αλεξανδράκη:

Αφορμή για τις παραπάνω δηλώσεις της Δήμητρας Αλεξανδράκη αποτέλεσε η συνέντευξη του ηθοποιού Παύλου Χαϊκάλη, ο οποίος αναφέρθηκε στο κίνημα #MeToo και αναρωτήθηκε αν το MeToo ήταν 3-4 άτομα που βγήκαν να μιλήσουν, τονίζοντας παράλληλα πως τα αληθινά θύματα δεν βγήκαν να μιλήσουν.

“Οι ‘σωστές’ περιπτώσεις δεν βγήκαν να μιλήσουν και αυτό αφήνει πολλά κενά στην όλη ιστορία. Βγήκαν να καταγγείλουν άνθρωποι, γυναίκες ειδικά, για bullying άλλους ανθρώπους, που είναι γνωστό ότι έχουν φάει πολύ ξύλο από άλλες σχέσεις. Γιατί καταγγέλλεις τον Α και όχι τον Β; Γιατί υπάρχουν άλλα συμφέροντα από πίσω; Γιατί δεν σε παίρνει; Είναι όλες πολύ περίεργες καταστάσεις. Off the record μπορώ να σου πω πολλά, όμως δεν είναι αποδείξιμα τα στοιχεία [..] Στο ΣΕΗ πήγαν χιλιάδες υποθέσεις, έβγαινε ο Σπύρος Μπιμπίλας και έλεγε ελάτε να μιλήσετε και βγήκαν 4 μόνο. Σοβαρολογείς; Πού είναι οι άλλες; Μόνο η αντρική λάθος συμπεριφορά υπήρξε; Υπάρχουν πολλά κενά”, είπε στην Ελεονώρα Μελέτη ο ηθοποιός.

Δείτε τις δηλώσεις του:

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα