Drake: Η απάντησή του για την “διαρροή” ακατάλληλου βίντεό του

Διαβάζεται σε 2'
O καναδός ράπερ Drake
O καναδός ράπερ Drake AP Photo/Chris Pizzello, File

Μια εβδομάδα μετά τη δημοσίευση ακατάλληλων deepfake φωτογραφιών της Taylor Swift, ακατάλληλο βίντεο κυκλοφόρησε στο X που φέρεται να δείχνει τον Drake.

Ένα ακατάλληλο βίντεο που φέρεται να δείχνει τον ράπερ Drake, κατά τη διάρκεια σεξουαλικής πράξης, έχει διαρρεύσει στο διαδίκτυο και έχει προκαλέσει έντονες συζητήσεις.

Το βίντεο διέρρευσε στο στο X/Twitter την Τρίτη (6/2), μια εβδομάδα μετά τη δημοσίευση των ακατάλληλων deepfake φωτογραφιών της Taylor Swift στην ίδια πλατφόρμα.

Ωστόσο, δεν έχει επιβεβαιωθεί αν ο άντρας στο βίντεο είναι όντως ο Drake, καθώς ο ίδιος δεν έχει σχολιάσει ακόμη δημόσια το βίντεο. Το Independent καθώς και το Page Six επικοινώνησαν με τον εκπρόσωπο του Drake για να σχολιάσει, αλλά δεν έχουν λάβει απάντηση.

Ο Adin Ross, ένας streamer, ισχυρίστηκε ότι ο Drake του απάντησε σε μήνυμα σχετικά με τη διαρροή στέλνοντάς του “περίπου οκτώ emojis που κλαίνε από τα γέλια“. Ο διάσημος ράπερ φαίνεται ότι δεν έχει ενοχληθεί από την προσοχή που δείχνουν στο πρόσωπό του.

Στο βίντεο που διέρρευσε συνδέουν πως το κεφαλάρι του κρεβατιού ταιριάζει με αυτό που έχει ο Drake στο ιδιωτικό του τζετ αξίας, 220 εκατομμυρίων δολαρίων. Ο Drake φάνηκε να υπαινίσσεται το υποτιθέμενο βίντεο που διέρρευσε στο τελευταίο του Instagram Story.

Το Instagram Story που έκανε ο Drake

Το στιγμιότυπο του Instagram Storie φαίνεται να τραβήχτηκε στο πιλοτήριο του αεροπλάνου και συνοδεύεται από τη λεζάντα: “Cashville I’m home”.

Παρακολουθούμε στενά την κατάσταση για να διασφαλίσουμε ότι περαιτέρω παραβιάσεις θα αντιμετωπιστούν άμεσα και το περιεχόμενο θα αφαιρεθεί. Δεσμευόμαστε να διατηρούμε ένα ασφαλές και με σεβασμό περιβάλλον για όλους τους χρήστες” είχε γράψει πριν από μια εβδομάδα η ομάδα του X, για την περίπτωση του περιστατικού της Taylor Swift, όπου οι εικόνες προβλήθηκαν 47 εκατομμύρια φορές πριν τελικά κατέβουν από τις πλατφόρμες.

 

 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα