Ελένη Φουρέιρα: Έκανε τη σκηνή… ροντέο και χόρεψε πάνω σε ταύρο

Διαβάζεται σε 1'
foureira
Ελένη Φουρέιρα Instagram@foureira

Πιο εντυπωσιακή και σέξι από ποτέ η Ελένη Φουρέιρα έκανε πρεμιέρα σε νυχτερινό κέντρο της Αθήνας και “έδειξε” πώς γίνεται το σωστό “bull riding”.

Έπειτα από ένα διάστημα που έμεινε μακριά από τη νυχτερινή διασκέδαση λόγω της εγκυμοσύνης και της γέννησης του γιου της, η Ελένη Φουρέιρα επέστρεψε στις αθηναϊκές πίστες και το βράδυ του Σαββάτου (18/11) έκανε πρεμιέρα στο πλευρό του Αντώνη Ρέμου.

Πιο εντυπωσιακή και σέξι από ποτέ, η διάσημη pop star παρουσίασε το μουσικό της πρόγραμμα στη σκηνή του “NOX” ερμηνεύοντας τις μεγαλύτερες επιτυχίες της και επιφυλάσσοντας αρκετές εκπλήξεις στους θαυμαστές της που έσπευσαν να την απολαύσουν ξανά μετά από αρκετούς μήνες, καθώς η ίδια είχε σταματήσει τις ζωντανές εμφανίσεις λόγω του ερχομού του γιου της και επέστρεψε το καλοκαίρι με μία μεγάλη περιοδεία.

Φορώντας μία ολόσωμη φόρμα και ψιλοτάκουνα, η Ελένη Φουρέιρα έβαλε φωτιά στη σκηνή του νυχτερινού κέντρου όταν εμφανίστηκε πάνω σε έναν ταύρο ερμηνεύοντας το τραγούδι της “Reggaeton“, χορεύοντας αισθησιακά ως άλλη… καουμπόισσα σε ροντέο.

Δείτε τα βίντεο:

 

 

 

 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα