Φάρμα: Ξέσπασε η μητέρα του Μπάμπη Λαζαρίδη για τα φιλιά της Ηλιάδη – “Ντροπή της”

Φάρμα: Ξέσπασε η μητέρα του Μπάμπη Λαζαρίδη για τα φιλιά της Ηλιάδη – “Ντροπή της”
YouTube

Τα φιλιά της Αγγελικής Ηλιάδη με τον Γρηγόρη Αναστασιάδη στη Φάρμα προκάλεσαν την οργισμένη αντίδραση της οικογένειας του Μπάμπη Λαζαρίδη.

Την οργισμένη αντίδραση της οικογένειας του δολοφονημένου επιχειρηματία Μπάμπη Λαζαρίδη, προκάλεσαν τα τρυφερά στιγμιότυπα της Αγγελικής Ηλιάδη με τον Γρηγόρη Αναστασιάδη, όπου αντάλλαζαν φιλιά κάτω από την κουβέρτα στη Φάρμα.

Η οικογένεια του εκλιπόντος επιχειρηματία κατηγορεί την τραγουδίστρια ότι ξεφτιλίζει τα παιδιά της.

Υπενθυμίζεται ότι τον πρώτο της γιο η Αγγελική Ηλιάδη τον απέκτησε με τον Μπάμπη Λαζαρίδη που δολοφονήθηκε τον Δεκέμβριο του 2008.

Χαρακτηριστικά, τα πλάνα με την τραγουδίστρια να ανταλλάσσει φιλιά με τον συμπαίκτη της Γρηγόρη Αναστασιάδη μέσα στο ριάλιτι Φάρμα, προκάλεσαν την οργή της μητέρας του Μπάμπη Λαζαρίδη, η οποία ανέφερε χαρακτηριστικά ότι “είναι ντροπή για τον 18χρονο σήμερα Μπαμπίνο, να βλέπει τη μητέρα του να συμπεριφέρεται κατά τον τρόπο αυτό σε κοινή θέα”.

“Τα έχω χαμένα. Όταν είδα το βίντεο αυτό να κυκλοφορεί από εκπομπή σε εκπομπή και να το σχολιάζουν όλοι τρελάθηκα. Όταν δολοφονήθηκε ο Μπάμπης πριν από 13 χρόνια μπροστά στα μάτια της, εμείς ήμασταν οι πρώτοι μετά από μερικούς μήνες που της είπαμε να φτιάξει την ζωή της γιατί ήταν νέα κοπέλα, αλλά όχι έτσι. Ντροπή της, τι άλλο θα μας δείξει”.

Η μητέρα του Μπάμπη Λαζαρίδη εκφράζει την αντίθεσή της για την πορεία που έχει ακολουθήσει εδώ και χρόνια η 44χρονη τραγουδίστρια.

“Κάνει ό,τι θέλει, δεν υπολογίζει τίποτα και κανέναν, όμως δεν είναι έτσι γιατί έχει δυο παιδιά. Εμείς ως παππούδες του Μπαμπίνου της έχουμε κάνει τρία δικαστήρια, τα οποία έχουμε κερδίσει, προκειμένου να βλέπουμε το παιδί. Παρ’ όλα αυτά εκείνη συνεχίζει να μας το στερεί και να μην μας αφήνει να το βλέπουμε.

Έχουμε να δούμε το παιδί από τότε που ο Μπαμπής έκλεισε έξι μήνες δολοφονημένος. Το παιδί μας μπροστά στα μάτια της δολοφονήθηκε κι εκείνη δεν έκανε τίποτα για να βρεθούν εκείνοι που τον σκότωσαν. Τώρα, για τα χάλια αυτά τι να της πω, ότι κάνει καλά; Ε, όχι, ντροπή της να ξεφτιλίζει τα παιδιά της. Σήμερα είναι 44 ετών, σε λίγα χρόνια 50 και μπλέκει με νεότερους. Άσε που από αυτά που έχει κάνει στο πρόσωπο της σε λίγο δεν θα την γνωρίζουμε”.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα