Φουρέιρα: “Ήμουν άυπνη γιατί το μωρό ήταν άρρωστο, έβαλα τα κλάματα”

Διαβάζεται σε 3'
Ελένη Φουρέιρα
Ελένη Φουρέιρα ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΕΛΕΚΗΣ/PAPADAKIS PRESS

Η Ελένη Φουρέιρα αποκάλυψε το παρασκήνιο της φετινής περιοδείας της σε ένα βίντεο – ντοκιμαντέρ. Τα άγνωστα περιστατικά στις συναυλίες της και τα συναισθήματά της.

Στη σκηνή επέστρεψε την χρονιά αυτή η Ελένη Φουρέιρα, μετά από την γέννηση του γιου της, που την είχε οδηγήσει σε μια παύση από τα συναυλιακά δρώμενα.

Το 2023 η δημοφιλής pop τραγουδίστρια πραγματοποίησε μια μεγάλη περιοδεία σε όλη την Ελλάδα, με τίτλο “Reborn Tour”, η οποία ήταν sold out. Η Φουρέιρα αποθεώθηκε από τους χιλιάδες θαυμαστές της, ενώ το μαγευτικό και, παράλληλα, δύσκολο αυτό ταξίδι, καταγράφηκε σε βίντεο.

Στο μικρό ντοκιμαντέρ του tour της, το οποίο μοιράστηκε η ίδια στα social media λίγο πριν αποχαιρετήσουμε τη χρονιά που φεύγει, σχολιάζει τις συναυλίες της σε κάθε πόλη και αποκαλύπτει άγνωστα περιστατικά από την περιοδεία της, ενώ μιλά και για τον ερχομό του γιου της.

Για τη συναυλία της στην Πάτρα, η Ελένη Φουρέιρα ακούγεται να λέει: “Η Πάτρα είναι πάντα ωραία. Είχα τραγουδήσει και δύο χρόνια πριν και ήμουν έγκυος και μόλις το είχα μάθει. Προσπαθούσα να μη χορέψω και πολύ, αλλά και πάλι τα έσπασα. Είχα ένα θέμα υγείας πριν ανέβω στη σκηνή, είχα πάθει στομαχικό ίλιγγο. Τα κατάφερα, όμως, δόξα τω Θεώ. Πέρασα μαγικά και εγώ και ο κόσμος. Είχα τόσο άγχος να βγει αυτή η συναυλία, γιατί πραγματικά δεν ένιωθα πολύ καλά. Αλλά βγήκε και όλα καλά”.

Η ίδια αναφέρθηκε, επίσης, στη συναυλία που έκανε στην Κρήτη, αποκαλύπτοντας πως την προηγούμενη χρονιά αναγκάστηκε να την ακυρώσει λόγω της εγκυμοσύνης της.Η Κρήτη ήταν μία από τις ωραιότερες στιγμές του tour μου. Κάναμε ρεκόρ στις πωλήσεις, ήταν η συναυλία που είχε τον πιο πολύ κόσμο. Τον πιο πολύ κόσμο που έχω βάλει εγώ μόνη μου σε συναυλία. Φοβερά ενθουσιασμένη και φοβερά αγχωμένη, γιατί είχα ακυρώσει την προηγούμενη χρονιά τη συναυλία μου και είχα πάρει πάρα πολλά σχόλια από κόσμο που είχε στεναχωρεθεί. Αλλά δεν μπορούσα να το κάνω, λόγω εγκυμοσύνης“.

Όσο για τον σταθμό στα Ιωάννινα, η Ελένη Φουρέιρα αποκάλυψε:Ήμουν πολύ άυπνη γιατί έφυγα από το σπίτι και το μωρό μου ήταν άρρωστο. Ήθελα να είμαι σπίτι με το μωρό, γιατί είχε πυρετό. Δύσκολη μέρα, το μυαλό μου ήταν εκεί, έφτασα στη συναυλία και έβαλα τα κλάματα. Απ’ την άλλη, όταν ανέβηκα στη σκηνή, με έκανε να ξεχάσω το στενάχωρο συναίσθημα ότι δεν είμαι σπίτι. Με έκανε να καταλάβω πόσο αγαπάω αυτό που κάνω. Η ενέργεια ήταν συγκλονιστική σε εκείνη τη συναυλία. Ήταν η πρώτη συναυλία που με το που τελείωσα, μπήκα στο αυτοκίνητο με το ρούχο που φορούσα και έφυγα για Αθήνα. Τόσο γρήγορα”.

Δείτε το βίντεο – ντοκιμαντέρ του “Reborn Tour” της Φουρέιρα

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα