Γιάννης Μπέζος: “Είμαι 42 χρόνια στον χώρο και βαρέθηκα να ακούω βλακείες”

Γιάννης Μπέζος: “Είμαι 42 χρόνια στον χώρο και βαρέθηκα να ακούω βλακείες”
Ο Γιάννης Μπέζος

Ο Γιάννης Μπέζος εξηγεί γιατί δεν πιστεύει σε αυθεντίες και γιατί προτιμά τους νεότερους ανθρώπους στον χώρο του θεάτρου.

Καλεσμένος της Λένας Αρώνη στην εκπομπή της ΕΡΤ, “Art Week” βρέθηκε ο Γιάννης Μπέζος και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη νέα παράσταση «Οθέλλος», στην οποία πρωταγωνιστεί μαζί με τον Αιμίλιο Χειλάκη και τη Μυρτώ Αλικάκη.

Οι τρεις ηθοποιοί άνοιξαν τα χαρτιά τους και μίλησαν για το νέο τους εγχείρημα, τη σκηνοθετική επιμέλεια του οποίου έχει αναλάβει ο Αιμίλιος Χειλάκης, ωστόσο ο Γιάννης Μπέζος δεν μάσησε τα λόγια του και εξήγησε γιατί προτιμά να συνεργάζεται με νεότερους ανθρώπους, ενώ μίλησε και για όσα έχει ακούσει τα 42 χρόνια που βρίσκεται στον χώρο της υποκριτικής.

Χειμαρρώδης και με αφοπλιστική ειλικρίνεια, δήλωσε χαρακτηριστικά: «Εγώ προτιμώ την αμηχανία του νέου σκηνοθέτη, παρά τη δήθεν αυθεντία. Επειδή είμαι πολλά χρόνια σε αυτή τη δουλειά, 42, βαρέθηκα να ακούω βλακείες, έχω ακούσει πάρα πολλές. Και επειδή είμαι και λίγο… γωνιακό μαγαζί, δεν μπορώ να ακούω άλλες βλακείες και θέλω τους νέους ανθρώπους. Όταν λέω τους νεότερους ανθρώπους εννοώ αυτούς που έχουν κάτι να πουν. Και βλέπω ότι έχουν την πρόθεση και την ικανότητα να αφήσουν ένα ίχνος. Προτιμώ λοιπόν την αμηχανία του Χειλάκη παρά τη δήθεν αυθεντία, άσε που δεν πιστεύω σε αυθεντίες».

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα