Η ατάκα της Ευγενίας Σαμαρά για το επαγγελματικό μέλλον της Μενεγάκη που προκάλεσε “εγκεφαλικά”

Διαβάζεται σε 3'
Ευγενία Σαμαρά
Ευγενία Σαμαρά glomex

Καλεσμένη της Ελένης Μενεγάκη βρέθηκε η Ευγενία Σαμαρά με την ηθοποιό να αναφέρεται στην εμπειρία της στην τηλεπαρούσιαση και την ανδρική ενέργεια με την οποία πορευόταν.

Την Ευγενία Σαμαρά υποδέχθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης (25/01) στην εκπομπή της η Ελένη Μενεγάκη και λίγο πριν τελειώσει η συνέντευξή τους, μία ατάκα της ηθοποιού “πάγωσε” την παρουσιάστρια.

Η Ευγενία Σαμαρά μίλησε για το ντεμπούτο της ως παρουσιάστρια του τηλεπαιχνιδιού “Switch, λέγοντας πως “δεν το πίστευα ούτε εγώ όταν με πήραν τηλέφωνο να το κάνω. Σκέφτηκα ‘για ποιο λόγο πήραν εμένα;’. Ξεκινώντας είχα άγχος αλλά στην πορεία το ξέχασα”.

Μάλιστα, δεδομένου της φιλικής σχέσης που έχει η Ευγενία Σαμαρά με τη Ζέτα Μακρυπούλια που παρουσιάζει το “Ρουκ Ζουκ”, όπως ανέφερε στην Ελένη είχε ρωτήσει ποια είναι η γνώμη της για την παρουσίαση του τηλεπαιχνιδιού και η απάντηση που της έδωσε είναι “να είναι ο εαυτός της”.

Με αφορμή τη θεατρική παράσταση στην οποία πρωταγωνιστεί αλλά και τον ρόλο της σε αυτή, η Ευγενία Σαμαρά ανέφερε πως “ο ρόλος αυτός είχε κομμάτια που έπρεπε να ακουμπήσω ως γυναίκα. Μεγάλωσα με την πεποίθηση να βαστάω πολύ στα πόδια και με μία μαμά πολύ δυναμική κι αυτό με έκανε να υποτιμώ – και το λέω με ειλικρίνεια πια – το κομμάτι της γυναίκας που είναι λίγο πιο αφημένη στα πράγματα. Ήμουν με μια πιο ανδρική ενέργεια πιο μπροστά από ό,τι με μία θηλυκή. Μέσα από την υποκρισία που έχει αυτή η γυναίκα έχει μία ωραία διαδρομή ο ρόλος μου. Είναι ένα ωραίο ταξίδι όλο αυτό”.

Η συνέντευξή τους όμως ολοκληρώθηκε μάλλον επεισοδιακά, με την Ελένη Μενεγάκη να “παγώνει” με μία ατάκα της καλεσμένης της.

Συγκεκριμένα, αφού η Ελένη Μενεγάκη ευχαρίστησε την ηθοποιό για την παρουσία της στην εκπομπή, σχολιάζοντας πως πάντα είναι μεγάλη της χαρά να την υποδέχεται, η Ευγενία Σαμαρά ανανέωσε το ραντεβού τους για του χρόνου, λέγοντας: “Του χρόνου τέτοιον καιρό θα είμαι εδώ, δεν θέλω να ξεχνιέσαι. Να είσαι ελπίζω αλλιώς… σπίτι σου“.

Η Ελένη Μενεγάκη απάντησε “το κλείσαμε. Σπίτι μου, σπίτι σου…“, για να προσθέσει η ηθοποιός “ή και κάπου αλλού“, με το σχόλιο να πιάνει εξαπίνης την παρουσιάστρια του MEGA, αφού τον τελευταίο καιρό πολλά ακούγονται για το τηλεοπτικό της μέλλον.

Τότε, η παρουσιάστρια, η οποία κρατά πάντα ως επτασφράγιστο μυστικό τα επαγγελματικά της σχέδια, έσπευσε να ξεκαθαρίσει: “Όχι κάπου αλλού, μην αφήνουμε τέτοια λανθασμένα υπονοούμενα στον αέρα, παρακαλώ“.

Δείτε τον διάλογο Σαμαρά – Μενεγάκη στο 17:50

 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα